Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΗΛΕΚΤΡΑ – Spoiler: Ο Παύλος “κλεβει” τη Νεφέλη! Ράκος η Ηλέκτρα

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ.

Ο Νικόλας και ο Σωτήρης συναντούν την Ελένη. Κι ένα τηλεφώνημα που κάνει ο Νικόλας την φέρνει αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα. Η πίεση του Σταύρου στην Ουρανία την κάνει να μιλήσει από καρδιάς.

Λίγο μετά, θα γράψει ένα γράμμα που καθυστερούσε καιρό. Η Ηλέκτρα ετοιμάζοντας τα πράγματα για το ταξίδι τους, διαβάζει σε ένα τετράδιο της Νεφέλης για τον έpωτά της για τον Παύλο. Σκίζει τις σελίδες με μανία. Ο Βασίλης έχει ένα μη αναμενόμενο επισκεπτήριο. Τι ζητά ο Βρεττός στη φυλακή.

Ο Παύλος ψάχνει καΐκι για να φύγει το συντομότερο από την Αρσινόη. Κι αυτή τη φορά, για πάντα. Ποιος όμως έχει καταφτάσει στο νησί και βοηθά τον Ορέστη να σχεδιάσει τα επόμενά του βήματα;

Κι ενώ ο Παύλος αποχαιρετά το νησί, η Νεφέλη καταφέρνει να του δώσει κρυφό ραντεβού με τη βοήθεια της Σοφίας.

Ένα τηλεφώνημα που δέχεται η Τιτίκα από την Αθήνα την ταράζει βαθιά. Την ίδια ώρα η Νεφέλη πιο αποφασισμένη από πότε να διεκδικήσει τα όνειρά της.

Τι σκοπεύει να πει ο Παύλος στη Νεφέλη και γιατί της δίνει ραντεβού την ώρα που υποτίθεται ότι θα συναντούσε τον Ορέστη; Ένας πυροβολισμός και ένα ουρλιαχτό μέσα στη νύχτα, θα φέρει τα πάνω -κάτω στο μικρό νησί της Αρσινόης.



Η Νεφέλη με τον Παύλο τρέχουν μέσα στη νύχτα, χέρι-χέρι. Ο Ορέστης τους κυνηγά. Φτάνουν λαχανιασμένοι στο λιμάνι. Μία λύση τους μένει. Η Δανάη βγαίνει για να ψάξει την αδερφή της, αγωνιώντας μην οι γονείς της ανακαλύψουν ότι λείπει. Μα κοντεύει πια να ξημερώσει κι ίχνος τους πουθενά.

Το επόμενο πρωί ο Ορέστης φτάνει πρώτος-πρώτος στο σπίτι του Σωτήρη. Τον ενημερώνει πως χθες είδε την κόρη του μαζί με τον Φιλίππου και, όπως φαίνεται, κλέφτηκαν. Η Ηλέκτρα ραγίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ