Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 133 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο του β κύκλου της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 133

Ο Στέφανος, για μια ακόμη φορά, παγιδεύει την Αθηνά που σιγά-σιγά χάνει την επαφή της με το περιβάλλον. Η Αλίκη βλέποντας τη φίλη της σε αυτή την κατάσταση προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπους να την βγάλει από το νοσοκομείο. Η Ελένη βρίσκει ενοχοποιητικά στοιχεία στο σακίδιο του Αντρέα και αρχίζει να υποψιάζεται πως αυτός κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις και τις δολοφονίες των νοσηλευτριών.

Η Γεωργία βλέπει πως ο Παύλος έχει αλλάξει απέναντί της και πιστεύει πως αυτό οφείλεται στην Αλίκη. Η Αλίκη καταλαβαίνει πως της λείπει η συντροφιά του Παύλου, ο οποίος φαίνεται να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ… ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 133 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 132(VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

130 ΕΔΩ

131 ΕΔΩ

132 ΕΔΩ

Ακολουθείστε στο facebook τη σελίδα ΗΛΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 162 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 162 Όλα δείχνουν ότι ο Παρασκευάς θ' ανέβει τα...