Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 136 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο του β κύκλου της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 136

Η Αθηνά, με την βοήθεια της Αλίκης, δραπετεύει από την ψυχιατρική κλινική και πάει να βρει τον Στέφανο… Η Βίβιαν γνωρίζει πια την αλήθεια για τον Στέφανο και ετοιμάζεται να φύγει μακριά του… Ο Αντρέας θα βρεθεί χτυπημένος μέσα στο νοσοκομείο, αλλά αρνείται να μιλήσει στην αστυνομία τόσο για το περιστατικό όσο και για τον δολοφόνο. Η Ελένη τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο και, πάνω στην ένταση της συζήτησης, του ξεφεύγει το όνομα του δολοφόνου. ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 136 (VIDEO)


Ο Αχιλλέας δέχεται επίθεση και όλες οι υποψίες στρέφονται στην Αθηνά, αφού το κόλπο που έκανε με την Αλίκη αποκαλύπτεται… Τόσο η ίδια όσο και η Αλίκη βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Παύλος στηρίζει και υπερασπίζεται την Αλίκη και πιστεύει πια και ο ίδιος ότι οι υποψίες της Αθηνάς για τον Στέφανο είναι βάσιμες… Πώς θα καταφέρουν, όμως, να το αποδείξουν;

Δείτε το video ΕΔΩ

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 136(VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

130 ΕΔΩ

131 ΕΔΩ

132 ΕΔΩ

133 ΕΔΩ

134 ΕΔΩ

135 ΕΔΩ

Ακολουθείστε στο facebook τη σελίδα ΗΛΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ