Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 125 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο του β κύκλου της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 125

Η Λεϊλά με την Αζίζα δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής. Η Αλίκη κατηγορεί τον Παύλο για αυτήν την εξαφάνιση και πιστεύει πως αυτός συμβούλεψε την Λεϊλά να πάρει την κόρη της και να φύγουν. Ο Αχιλλέας είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η Ελπίδα λέει στην Αθηνά πως είναι σίγουρη ότι πρόκειται για εγκληματική πράξη εναντίον του.ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 125 (VIDEO)

Η Λήδα δεν έχει υπογράψει ακόμα την καταγγελία και σκέφτεται να μην το κάνει τώρα που έμαθε πως η γιατρός είναι αδερφή της. Η Αθηνά βρίσκεται μπροστά σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη… Όσο η Ελπίδα ανακρίνει ασθενείς του Αχιλλέα, ο Μάνος βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο δωμάτιο του Αχιλλέα. ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 125 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 125(VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

117 ΕΔΩ

118 ΕΔΩ

119 ΕΔΩ

120 ΕΔΩ

121 ΕΔΩ

122 ΕΔΩ

123 ΕΔΩ

124 ΕΔΩ

126-127-128 ΕΔΩ

Για να μάθετε όλα τα νέα για τη σειρά πατήστε ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάρις Καρβουνόπουλος: Υπέστη εγκεφαλικό ο δημοσιογράφος – Θα μεταφερθεί με C-27 από την Πάρο

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του έχει ο δημοσιογράφος, Πάρις Καρβουνόπουλος, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό. Ο δημοσιογράφος υπέστη εγκεφαλικό και κρίθηκε απαραίτητη από τους γιατρούς...