Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4 και 5 Μαΐου 2024 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

της Άντας Λεούση
Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπίες και ασάφειες. Μην πιέσετε για απαντήσεις που ακόμα δεν είναι η ώρα τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα προβλέπεται ιδανική για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε θέματα που σας κουράζουν. Εάν θέλετε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο, δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αναβολές στις αποφάσεις σας, μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Ακούστε προσεκτικά τους συνεργάτες σας, για να βγάλετε συμπεράσματα που θα σας δώσουν λύσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαχωρίστε τα προβλήματα της εργασίας από τα προσωπικά για να μην τα μεταφέρετε από τον έναν τομέα στον άλλον. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες που σας πιάνουν να επηρεάζουν την κρίση σας.

ΛΕΩΝ: Μία ερωτική σας συνάντηση θα είναι ανάλογη των επιθυμιών σας και θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Διεκδικήστε δυναμικά αυτά που σας ανήκουν, εφόσον έχετε κουραστεί για να τα αποκτήσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν μια επαγγελματική πρόταση σας φέρει αντιμέτωπους με το οικογενειακό σας περιβάλλον, μην το βάλτε κάτω.



ΖΥΓΟΣ: Προσγειωθείτε ομαλά στην πραγματικότητα για να μην πέσετε απότομα, επειδή φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν. Κάποιες φορές η ανάγκη σας να επιβληθείτε σας κάνει εγωιστές και ματαιόδοξους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα να ακούσετε ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν περιμένατε. Θα κερδίσετε την εκτίμηση και η συμπάθεια των συνεργατών σας, λόγω της καλής σας προετοιμασίας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε να διαπραγματεύεστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας αν δεν μπορείτε να το εκφράσετε. Το έδαφος είναι γόνιμο και αυτή τη φορά δεν απειλήστε τόσο πολύ στις προσπάθειές σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να αποδείξετε την αξία των στόχων σας, υποστηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις τις απόψεις σας. Στηρίξτε ηθικά έναν συνεργάτη σας, για να αποδώσει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε μια συνεργασία σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη ρισκάρετε τη σχέση με έναν καλό σας συνεργάτη, γιατί έχει κουραστεί από τους παράλογους εγωισμούς σας και θα αντιδράσει.

 

ΙΧΘΥΣ: Μη φερθείτε με επιπολαιότητα στα λεγόμενα ενός δικού σας ανθρώπου, αλλά δεχθείτε τις υποδείξεις του. Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ότι έχετε ανάγκη πρώτα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/5/2024 Μία άκρως τυχερή και ενδιαφέρουσα ημέρα ανοίγεται μπροστά μας. Αυτό το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, υπάρχουν αρκετές όψεις που υπόσχονται τυχερές...