Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο του β κύκλου της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119

Η Αλίκη βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τη σύλληψη της Λεϊλά, καθώς έχει χάσει την εμπιστοσύνη της Αζίζα. Ο Παύλος υπερασπίζεται τη Λεϊλά και συγκρούεται έντονα με την Αλίκη. Ο Μιχάλης συναντιέται κρυφά με τη Νέλλη και η Λένα ζητάει κάτι από το Μιχάλη που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση.ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119 (VIDEO)

Η Μυρτώ στήνει μια παγίδα στον Ιάσωνα και η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Το κλίμα ανάμεσα στη Λήδα και τον Αντώνη είναι φορτισμένο, ενώ ο Κωνσταντίνος αποφεύγει να τη δει. Η σχέση της Αθηνάς και του Αχιλλέα με το Μάνο δείχνει να εξομαλύνεται, ενώ ο Χρήστος περνάει δύσκολες ώρες δίπλα στη Σοφία…ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119(VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

117 ΕΔΩ

118 ΕΔΩ

120-121 ΕΔΩ

122-123 ΕΔΩ

124-125 ΕΔΩ

Για να μάθετε όλα τα νέα για τη σειρά πατήστε ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ρωσία: Έκρηξη σε στρατιωτική ακαδημία στην Αγία Πετρούπολη, τουλάχιστον επτά τραυματίες

Έκρηξη σημειώθηκε σε στρατιωτική ακαδημία στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία την Παρασκευή (17/05), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά άτομα. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS,...