Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 123 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο του β κύκλου της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 123

Η Αλίκη προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία με την Λεϊλά για το καλό της Αζίζα. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν η Εύα ανακαλύπτει δυο πλαστά διαβατήρια στην τσάντα της Λεϊλά… Η Αθηνά δέχεται να πάνε όλοι μαζί μια εκδρομή με τον Μάνο και τη Βίβιαν, χωρίς να υποψιάζεται την αλήθεια για εκείνον.ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 123 (VIDEO)

Η Λήδα προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην ανάγκη της να γνωρίσει καλύτερα τον Κωνσταντίνο και στην απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σ’ εκείνη και στον Αντώνη. Η Ελένη αποφασίζει να δώσει ξανά μια ευκαιρία στον Ιάσωνα.

Η Λεϊλά δέχεται απειλές απ’ τους διακινητές, ενώ η Ελπίδα μαθαίνει για την αληθινή της δράση. Ο Μάνος εκμεταλλεύεται ένα ατύχημα του Αχιλλέα προκειμένου να εκτελέσει το σκοτεινό του σχέδιο… ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 123 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 123(VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

115 ΕΔΩ

116 ΕΔΩ

117 ΕΔΩ

118 ΕΔΩ

119 ΕΔΩ

120 ΕΔΩ

121 ΕΔΩ

122 ΕΔΩ

124-125 ΕΔΩ

Για να μάθετε όλα τα νέα για τη σειρά πατήστε ΕΔΩ3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ