Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 455 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 455

Η Μουάλα είναι στο σπίτι του Βεϊσελ και προσπαθεί να τον αποπλανήσει. Ο Βεϊσέλ την κάνει να μιλήσει και να παραδεχθεί ότι εκείνη του τηλεφώνησε πολλές φορές αλλά εκείνος δεν της απάντησε. Η Τουλάι τα ακούει όλα και καταλαβαίνει πως παρεξήγησε τον άντρα της. Η Τουλάι εμφανίζεται μπροστά στη Μουάλα και εκείνη καταλαβαίνει πως ο Βεϊσέλ την κορόιδεψε. Τον χαστουκίζει και φεύγει. Ο Ερκούτ βρίσκει την Ασουμάν στο νοσοκομείο. Καταλαβαίνει πως ο λόγος που βρίσκεται εκεί είναι η Γκόντζα. Μαθαίνει επίσης πως η γυναίκα του περνάει τον περισσότερο χρόνο της με την Γκόντζα και την πληρώνει για τις υπηρεσίες της.

Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ πως μίλησε με την Αρζού. Η Αλιγιέ ακούει την κουβέντα τους. Δεν αντέχει την ιδέα πως η Ζεϊνέπ ικετεύει την Αρζού για να σωθεί ο Σελίμ. Η Αλιγιέ συνειδητοποιεί πως κάθε μέρα ένα νέο πρόβλημα προκύπτει οπότε αποφασίζει να υποθηκεύσει το κτήμα για να έχουν κάποια χρήματα. Η Ελίφ είναι η νέα πρόεδρος στην τάξη της και θέλει να κάνει κάτι για τους φίλους της. Η Μπερίλ ζητάει πίσω τα λεφτά που ξόδεψε για να πάρει σοκολάτες στους συμμαθητές της επειδή δεν την ψήφισαν για να βγει πρόεδρος.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι είναι στο δρόμο και πουλάνε το εμπόρευμά τους όταν εμφανίζεται ο Τζεβαχίρ. Όταν μένει μόνη της η Τουλάι την πλησιάζει ο Τζεβαχίρ και της μιλάει για την προηγούμενη ζωή της ως τραγουδίστρια. Η Τουλάι δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό καθώς τώρα έχει μια νέα ζωή. Ο Βεϊσέλ έρχεται και βλέπει τον Τζεβαχίρ να ενοχλεί τη γυναίκα του. Οι δύο άντρες τσακώνονται. Ο Τζεβαχίρ βγάζει ένα μαχαίρι αλλά στο τέλος του καυγά ο Βεϊσελ τελικά τον μαχαιρώνει…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

447 ΕΔΩ

448 ΕΔΩ

449 ΕΔΩ

450 ΕΔΩ

451 ΕΔΩ

452 ΕΔΩ

453 ΕΔΩ

454 ΕΔΩ

456-457-458 ΕΔΩ

459-460 ΕΔΩ

461-462-463 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ