Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Μαΐου 2024

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές, από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλές Μαΐου 2024

ΚΡΙΟΣ
Πέστε πως η ζωή είναι μια μεγάλη περιπέτεια! Ο Άρης στο ζώδιό σας και η πανσέληνος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας σας προσφέρουν μια ευκαιρία να αναδείξετε την ιδιόμορφη και μοναδική προσωπικότητά σας, να σταθείτε με σιγουριά μπροστά από το όραμά σας. Έχετε τόσες πολλές γνωριμίες και τόσες προσκλήσεις, σε τόσο λίγο χρόνο … Αν είστε μόνοι είναι πιθανό να σας δελεάσει μια συναρπαστική ερωτική περιπέτεια, ίσως με κάποιον/α από μακριά ή από διαφορετικό πολιτισμικό και κοινωνικό υπόβαθρο, αλλά δεν θέλετε να προσθέσετε ένα ακόμη βάρος στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμά σας. Ίσως για σας απλά να μην αξίζει τον κόπο. Τώρα δεν θέλετε να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να παγιδευτεί σε μια κατάσταση η οποία μακροπρόθεσμα θα σας στερήσει τον πολύτιμο χρόνο σας και την ελευθερία σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν χρειάζεται καν να σπαταλάτε την ενέργειά σας προσπαθώντας να ελέγξετε μια αρνητική κατάσταση που επικρατεί στη σχέση σας. Η πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και ο Άρης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σας λένε ότι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να παραδοθείτε στη βούληση του σύμπαντος. Αντί να δημιουργείτε χάος στη σχέση σας, απλά διερευνήστε, παρατηρήστε και θα δείτε πολλά. Με αυτό τον τρόπο θα είστε σε θέση να προσδιορίσετε τι λείπει για να είστε και οι δυο ευτυχισμένοι. Η έλλειψη εμπιστοσύνης και οι αμφιβολίες μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε σαν αουτσάιντερ ή παρασύρεστε από τα συναισθήματα της ζήλειας και της κτητικότητας. Αντί να προσπαθείτε να επιβληθείτε στον αγαπημένο σας με την επιβολή δύναμης και εξουσίας, στρέψτε την προσοχή σας στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορείτε να διακρίνετε την αληθινή αγάπη από μια βραχύβια ερωτική σχέση; Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας σας είναι δύσκολο να διαπιστώσετε τις αληθινές προθέσεις των άλλων. Ίσως αναλώνεστε σε ασαφείς και αρνητικές σκέψεις, παρασύρεστε από τις θελκτικές φαντασιώσεις σας, ότι αυτός/η που γνωρίσατε θα μπορέσει να οικοδομήσει μια οικογένεια μαζί σας. Δώστε έμφαση στην παρούσα στιγμή και απολαύστε την, μην παρασύρεστε από την σεξουαλική έλξη και τον ενθουσιασμό σας. Αφήστε το σύμπαν να σας εμπνεύσει να μελετήσετε και να αναλύσετε λίγο περισσότερο το άτομο αυτό προτού χαρίσετε εντελώς την καρδιά και τη ψυχή σας. Αν είστε σε σχέση, είναι μια ιδανική στιγμή για να κάνετε ταξίδια μαζί και να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε ένα ομαδικό αλλά φιλελεύθερο πνεύμα καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας σας ωθούν στην αναζήτηση νέων εμπειριών, χωρίς δέσμευση και αύριο. Τί θα συμβεί αν αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να απολαύσει τις στιγμές, να διασκεδάσει, χωρίς να είναι το μυαλό σας στο αύριο; Μήπως ο αγαπημένος σας χρειάζεται να γνωρίζει αυτό που πραγματικά θέλετε; Πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη, αλλά θα μπορούσατε να απελευθερωθείτε από όλες αυτές τις σκέψεις. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους φίλους σας, θα γεμίσουν τις δεξαμενές της καρδιάς σας και θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τη σχέση σας με οποιοδήποτε τρόπο. Ίσως οι ιδέες τους να σας βοηθήσουν να δείτε μια δραματική ερωτική κατάσταση με αντικειμενικότητα. Τί θα γίνει αν πάρετε τα όπλα για να επιλύσετε την ανισορροπία στη σχέση σας;

ΛΕΩΝ
Απολαύστε το πάθος και το ρομαντισμό! Η πανσέληνος φωτίζει τον γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας και ο θεός Έρωτας στήνει έναν τρελό χορό στο κατώφλι σας, ταρακουνώντας την καρδιά σας. Εάν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να συνδεθείτε συναισθηματικά με κάποιον/α από άλλη πόλη ή χώρα, κάποιο άτομο υψηλού κοινωνικού προφίλ. Στο ελάχιστο, θα έχετε τουλάχιστον μερικά αξέχαστα ερωτικά ραντεβού και πολλή διασκέδαση. Το φεγγάρι σας εμπνέει να σταματήσετε να παίζετε εκ του ασφαλούς και να χαρείτε επιτέλους τη ζωή. Είστε σε σχέση; Μπορείτε να φέρετε πίσω την αγάπη στη σχέση σας, εφευρίσκοντας κάποιες δημιουργικές εξόδους. Όταν στρέφετε την προσοχή σας στη διασκέδαση που έχετε από κοινού προσφέρετε την πολυπόθητη ισορροπία στη σχέση σας. Δεδομένου ότι ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη γονιμότητα, μπορεί να έχετε κάποια έκπληξη τις επόμενες μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αληθινή αγάπη ή απλά σφοδρή σεξουαλική επιθυμία; Ο Άρης στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας αυξάνει τη λίμπιντό σας και το πάθος σας σε σημείο που συγχέετε τον έρωτα της καρδιάς με το σεξουαλικό πάθος. Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο: Λαχταράτε το πάθος, ακόμα και σχέσεις της μιας νύχτας, και κυρίως κάνετε ένα διάλειμμα από την οχλοβοή του γραφείου σας. Θαυμαστές με φλογερό, συναρπαστικό, μυστηριώδες και κάπως απρόβλεπτο ταμπεραμέντο θα ανάψουν την καρδιά σας και την φαντασία σας. Ναι, θα μπορούσατε να ερωτευτείτε γρήγορα και κεραυνοβόλα αλλά εξίσου γρήγορα μπορεί να βαρεθείτε. Αυτό το πάθος θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε έναν κατήφορο αν δεν κρατήσετε το μυαλό σας και τη δύναμη της θέλησής σας υπό έλεγχο. Θα ήταν εύκολο να χάσετε από τα μάτια σας την ηθική πυξίδα σας στο πρόσωπο μιας δελεαστικής αγάπης.



ΖΥΓΟΣ
Μήπως νιώθετε άγχος και μια εσωτερική νευρικότητα για την πορεία της σχέσης σας; Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η νέα Σελήνη στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας σας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με το μερίδιο ευθύνης σας σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Ενώ το ένστικτό σας μπορεί να σας λέει να απορρίψετε αυτές τις ανησυχίες, είναι προς το συμφέρον σας να τις λάβετε υπόψη. Σκεφτείτε τα πράγματα εις βάθος και βρείτε κάποια συμβιβαστική λύση. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση που έχει ως στόχο να βρεθούν λύσεις που θα ωφελήσουν και τους δυο σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε αν υπάρχει κάτι που σας κάνει να μην μπορείτε να ζήσετε μαζί. Η ζήλεια, η κτητικότητα και η ανασφάλεια μόνο κακό θα μπορούσαν να κάνουν στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε τη δύναμη και το πάθος να ξεκινήσετε την ανοικοδόμηση της σχέσης σας, να επικεντρωθείτε στο κοινό σας συμφέρον. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων, βοηθώντας την αρμονία και την ισορροπία της σχέσης σας. Ανεξάρτητα από το ιστορικό σας με αυτό το συγκεκριμένο άτομο, μπορείτε να ζήσετε για πάντα μαζί μόνο αν και οι δυο σας δώσετε την υπόσχεση ότι θα συμβιβάζεστε και ότι θα είστε ευαίσθητοι στα συναισθήματα του αγαπημένου σας. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σας λέει ο άλλος, γκρινιάζοντας δεν θα πάρετε αυτό που θέλετε. Αν έχετε υπομονή, παίρνετε μεγαλύτερη συμπόνια και κατανόηση. Είστε μόνοι; Μια νέα αγάπη έρχεται στην ζωή σας αρκεί να αποδεχτείτε ότι τα αντίθετα έλκονται! Ακολουθήστε την καρδιά σας και μη δίνετε σημασία στον έξω κόσμο!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε μοναδικοί στη λάμψη και την ομορφιά, κάνετε μια θετική πρώτη εντύπωση! Έχετε τα κίνητρα για να δώσετε στον εαυτό σας τα καλύτερα και να επαναφέρετε την εσωτερική σας λάμψη χάρη στην πανσέληνο στο ζώδιό σας και τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Για να αξιοποιήσετε καλύτερα αυτή τη συμπαντική φάση, επικεντρωθείτε σε μερικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε εσωτερικά και εξωτερικά και περάστε ποιοτικό χρόνο με τους φίλους σας ή τον αγαπημένο σας ή ενδεχομένως μπορεί να φύγετε μακριά για ένα ταξιδάκι. Ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας καλεί να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας, νέες γνωριμίες καλούν το όνομά σας και θα μπορούσε να σας αποκαλύψει κάποια άτομα που έχουν κοινές πεποιθήσεις και αρχές με εσάς. Αν έχετε εδώ και καιρό κάποιον/α στο μυαλό και την καρδιά σας, ήρθε η ώρα να δράσετε.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προβάλετε τη δημόσια εικόνα σας, ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση, μια νέα αγάπη πλησιάζει στο κατώφλι σας, ίσως ακόμα να έχετε φήμη! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, το σύμπαν φέρνει στην αγκαλιά σας ένα σταθερό και αισθησιακό πάθος. Αν επιδιώκετε να προωθήσετε τις τελευταίες προσπάθειές σας στη σχέση σας, το φεγγάρι σας βάζει πλάτες. Τι θα θέλατε να αναγνωριστεί από τον αγαπημένο σας τους έξι προσεχείς μήνες; Βεβαιωθείτε ότι ο στόχος αυτός είναι εφικτός και σας εμπνέει. Αν ναι, η αποστολή σας πρακτικά θα επιτευχθεί από μόνη της. Συζητήστε για τα πρακτικά βήματα στη σχέση σας, απλά μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε στη συζήτηση. Πλησιάστε το θέμα με παιγνιώδη τρόπο, εστιάζοντας σε αυτό που θέλετε να συμβεί αντί να μάχεστε γι’ αυτό που δεν θέλετε να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ώρα να ανανεώσετε την κατοικία σας, να φρεσκάρετε το χώρο σας ώστε να αισθάνεστε περισσότερο άνετα. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας καλούν στο σπίτι σας και την οικογένειά σας ή μπορεί να σας ζητήσουν να ξεκινήσετε να ασχολείστε με θέματα ακινήτων ή με τη δημιουργία της δικής σας οικογένειας. Η σχέση σας έχει να επωφεληθεί πολλά από αυτή τη νέα Σελήνη καθώς ανοίγει ένα εξάμηνο κεφάλαιο για επανόρθωση, ασφάλεια και σταθερότητα. Λαχταράτε να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας; Περάστε το Σαββατοκύριακο μαζί αγκαλιά στον καναπέ ή πηγαίνοντας σε ένα ήρεμο μέρος, το φεγγάρι βοηθά στην αποκατάσταση της αρμονίας. Βάλτε σε μια σειρά τους πρωτότυπους συλλογισμούς σας, υποστηρίξτε τις συλλογικές προσπάθειες και θα δείτε θαύματα στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ
Μπορεί να γίνετε αγχωτικοί και να καταλήξετε σε μερικές άγρυπνες νύχτες, σκεφτόμενοι τους λογαριασμούς που πρέπει να πληρώσετε, να βρείτε τις απαντήσεις σε μερικές δύσκολες ερωτήσεις στη σχέση σας. Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας και του οικονομικού σχεδιασμού, ίσως ταρακουνήσει το εισόδημά σας αλλά και την ασφάλειά σας. Δεν χρειάζεται να βασανίζετε τον εαυτό σας. Απλοποιήστε τα πράγματα έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι αποταμιεύετε αρκετά για τις δύσκολες μέρες και ότι απολαμβάνετε τις στιγμές όπως έρχονται στη σχέση σας. Μην ξεχνάτε ότι η συναισθηματική και οικονομική σταθερότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το μυαλό σας! Είστε μόνοι; Ανανεώστε την εικόνα σας, πιστέψτε στην αξία σας και αφήστε τον κοινωνικό σας κύκλο να γνωρίζει ακριβώς τι είδους σχέση ψάχνετε.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ