Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 448 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 448

Η Γκόντζα ξεκινάει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ο Σερντάρ γίνεται έξαλλος όταν το μαθαίνει. Τηλεφωνεί στον Ουμίτ και του ζητάει να βρει έναν τρόπο να υπογράψει η Αρζού τα χαρτιά. Όταν η Αρζού υπογράψει τα χαρτιά, ο Σερντάρ θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα χρήματα της εταιρίας. Ο Ουμίτ όμως αρνείται λέγοντας πως μόλις έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αρζού και αυτό που του ζητάει να κάνει μπορεί να τα καταστρέψει όλα. Ο Σερντάρ αρχίζει να υποψιάζεται τις προθέσεις του Ουμίτ. Η Αρζού στέλνει ένα μήνυμα στον Ουμίτ και ζητάει τη βοήθειά του. Του ζητάει να βρει κάποιον που έχει σχέση με τον Σελίμ και την οικογένειά του. Ο Ουμίτ της λέει πως θα το σκεφθεί.

 

Η Γκόντζα έχει ναυτία και είναι μάλλον έγκυος. Η Ζεϊνέπ πρέπει να παρευρεθεί σε μια συνάντηση και είναι η μέρα της δίκης του Σελίμ. Τελικά η συνάντηση ακυρώνεται αλλά δεν καταφέρνει να φτάσει στο δικαστήριο στην ώρα της. Βλέπει τον Σελίμ έξω από τα δικαστήρια και εκείνος της λέει πως καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 ετών.

Όλη η οικογένεια αναστατώνεται από τα νέα. Τα νέα έχουν αντίκτυπο και στην εταιρία και η Ζεϊνέπ αναλαμβάνει να απαντάει σε όλα τα τηλεφωνήματα αλλά δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και ζητάει τη βοήθεια του Ουμίτ. Η Ελίφ έχει μια ιδέα που θα μπορούσε να σώσει τον Σελίμ…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

441 ΕΔΩ

442 ΕΔΩ

443 ΕΔΩ

444 ΕΔΩ

445 ΕΔΩ

446 ΕΔΩ

447 ΕΔΩ

449 ΕΔΩ

450 ΕΔΩ

451-452-453 ΕΔΩ

454-455 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ