Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 452 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 452

Ο Ουμίτ συμφωνεί με το σχέδιο της Αρζού. Θα προδώσει όλους όσους είναι γύρω του για το χατίρι της Αρζού. Πρώτο μέρος του σχεδίου είναι να βάλει ο Ουμίτ φωτιά στα θερμοκήπια της οικογένειας Εμίρογλου. Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη. Μέσα στο γενικό χάος που επικρατεί, η Ζεϊνέπ χάνει τη δουλειά της.

Η Τουλάι μένει με την οικογένεια τώρα. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στη δουλειά της Μελέκ και τη ρωτάει σχετικά με την Τουλάι. Η Μελέκ στην αρχή δεν θέλει να του πει τίποτα αλλά στο τέλος του αποκαλύπτει, που βρίσκεται η γυναίκα του. Ο Βεϊσέλ βλέπει τον Τζεβαχίρ και εκείνος τον απειλεί. Τσακώνονται αλλά επεμβαίνει ο Γιουσούφ. Ο Τζεβαχίρ αποχωρεί από τη σκηνή απειλώντας τους.

 

Στο βιβλιοπωλείο ο Βεϊσέλ καταλαβαίνει πως του είχαν επιτεθεί οι άντρες του Τζεβαχίρ. Στη συνέχεια πηγαίνει στο κτήμα για να μιλήσει με την Τουλάι. Εκείνη δεν τον πιστεύει. Στο σχολείο της Ελίφ, η Μπερίλ καταστρώνει κάποιο σχέδιο. Ένα από τα παιδιά, ο Χακί, φοράει τρύπια παπούτσια και μπροστά σε όλη την τάξη η Μπερίλ του προσφέρει τα παπούτσια του αδελφού της. Ο Χακί προσβάλλεται από τον τρόπο της.

Κάποια από τα παιδιά αντιδρούν και αυτά στη συμπεριφορά της και η Μπερίλ φεύγει από την αίθουσα. Η Ελίφ την ακολουθεί και της λέει ευγενικά πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό αλλά η Μπερίλ δεν το καταλαβαίνει. Στο διάλλειμα η Μπερίλ αγοράζει σοκολάτες για τους συμμαθητές της για να τους καλοπιάσει…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

446 ΕΔΩ

447 ΕΔΩ

448 ΕΔΩ

449 ΕΔΩ

450 ΕΔΩ

451 ΕΔΩ

453 ΕΔΩ

454-455 ΕΔΩ

456-457-458 ΕΔΩ

459-460 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024 Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, προσφέρει σήμερα σθένος, αποφασιστικότητα,...