Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Όλη η οικογένεια είναι αναστατωμένη με την εξαφάνιση της Εσμά μέσα στη νύχτα. Όταν επιστρέφει τους αφήνει σύξυλους με την σκληρή της απάντηση.
Ο Φαρούκ θα περάσει το βράδυ με τον Εμίρ, είναι μια υπόσχεση που δεν μπορεί να αθετήσει. Η Σουρεϊγιά δείχνει μεγάλη κατανόηση. Η Εσμά συναντά την Μπεγκιούμ και της ζητά να μην έρχεται ο Εμίρ στο αρχοντικό για ένα διάστημα, αλλά για τη δική του ηρεμία να συναντιέται με τον πατέρα του στο σπίτι της Μπεγκιούμ.
Ο Φαρούκ και η Σουρεϊγιά καταφέρνουν να ξεκλέψουν λίγες ώρες για να μείνουν μόνοι και να …ξαναπαντρευτούν. Οι νέοι όρκοι τους περιλαμβάνουν δέσμευση για διάλογο και ειλικρίνεια.

Την ίδια ώρα η Εσμά βάζει σε εφαρμογή το δικό της πλάνο και κανονίζει το δείπνο των Μποράν να μην σερβιριστεί στο αρχοντικό… Τις όμορφες στιγμές του Φαρούκ με την Σουρεϊγιά διακόπτει το τηλεφώνημα στον Τζαν. Ποιος θα είναι ο δικός του ρόλος στη σχέση του ζευγαριού; Και για ποιο πράγμα δεσμεύεται η Σουρεϊγιά μαζί του;
Ο Ακίφ προσπαθεί να επανορθώσει στη σχέση του με την Σενέμ αλλά εκείνη του κλείνει διαρκώς το τηλέφωνο.
H Μπεγκιούμ επιστρέφει στο σπίτι της και διαπιστώνει ότι δεν είναι μόνη… Αλλά και η Σουρεϊγιά επιστρέφει στο αρχοντικό γνωρίζοντας ότι ο Φαρούκ θα περάσει το βράδυ του με τον γιο του. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι η Εσμά έχει επέμβει και έχει αλλάξει τα δεδομένα…

Η Ντιλάρα φτάνει στο αρχοντικό και αλλάζει και αυτή τα δεδομένα για την Σουρεϊγιά. Ο Φαρούκ αισθάνεται άσχημα στο οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι της Μπεγκιούμ και προσπαθεί να φύγει νωρίς. Όμως, ο Εμίρ βρίσκει τον τρόπο να τον κρατήσει τελικά κοντά τους.

Εν τω μεταξύ, η Σουρεϊγιά τον περιμένει στο bar όπου εμφανίζεται ο Τζαν και έχει πάει μαζί με την Ντιλάρα. Οι δυο γυναίκες λένε τα προβλήματά τους μήπως και βρουν μιαν άκρη.
Ο Φαρούκ κατορθώνει τελικά να πάει να πάρει τη Σουρεϊγιά, η οποία ζαλισμένη από το ποτό, του αποκαλύπτει τη συζήτηση που είχε με την Μπεγκιούμ, η οποία είχε πει ξεκάθαρα στη Σουρεϊγιά ότι θα διεκδικήσει τον Φαρούκ.

Η Ντιλάρα επιστρέφει στο σπίτι όπου ο Αντέμ της κάνει σκηνή. Η κατάσταση ξεφεύγει, η Ντιλάρα έχει αρχίσει να φοβάται σ’ αυτό το σπίτι.
Ο Φαρούκ είναι εκνευρισμένος με την μητέρα του και τα καμώματά της που άφησαν την Σουρεϊγιά μόνη στο τραπέζι το προηγούμενο βράδυ. Ο Φικρέτ ακυρώνει τελευταία στιγμή το δείπνο με τον Αντέμ, μετά τις έντονες πιέσεις της Εσμά. Ωστόσο, η ανησυχία της Σουρεϊγιά για την Ντιλάρα την κάνει να ζητήσει από τον Φαρούκ να πραγματοποιηθεί αυτό το δείπνο! Και ο Φαρούκ συμφωνεί. Τι θα πει τώρα η Εσμά; Φροντίζει πάντως να πετάξει τα βέλη της στην Σουρεϊγιά που μαθαίνει για το ότι ο Εμίρ δε θέλει ούτε να τη βλέπει.

O Φαρούκ καταφέρνει να «σφάξει με το γάντι» την Μπεγκιούμ, τονίζοντάς της ότι οι δυο τους δεν έχουν κανένα μέλλον, ακόμα κι αν η Σουρεϊγιά δεν υπάρχει στη ζωή του. Πως θα αντιδράσει η Μπεγκιούμ;
Ο Φαρούκ λέει στην Μπεγκιούμ ότι δεν πρόκειται ποτέ να είναι ξανά μαζί!

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ

Για τα επεισόδια του Α κύκλου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

14 ΕΔΩ

15 ΕΔΩ

16 ΕΔΩ

17 ΕΔΩ

19 ΕΔΩ

20 ΕΔΩ

21 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΝΥΦΗ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ