Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143

Η Αρζού έχει αμνησία και όλοι σοκάρονται. Όταν ο γιατρός τους λέει πως η κατάσταση της ίσως είναι μόνιμη, απογοητεύονται. Η Τουγκτσέ επηρεάζεται περισσότερο από όλους από την αδυναμία της μητέρα της να τη θυμηθεί.

Η Γκόντζα και η Σεϊντά πείθουν την Τουγκτσέ να επιστρέψουν στο κτήμα. Ο Μελίχ και ο Κενάν όμως δεν πιστεύουν πως η Αρζού έχει αμνησία. Ο Μελίχ μένει για λίγο μόνος μαζί της και της λέει πως δεν την πιστεύει αλλά η Αρζού του απαντάει πως δεν τον γνωρίζει. Ο Μελίχ μένει στο νοσοκομείο για να στηρίξει τον Κενάν.

Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος. Αναρωτιέται τι μπορεί να έκανε η Αρζού στον γκρεμό και ποιος είναι ο άντρας, που τη συνόδευε. Ο Κενάν ξεχνάει στο δωμάτιο της Αρζού το πορτοφόλι του και όταν επιστρέφει, βλέπει την Αρζού να το έχει στα χέρια της και να κοιτάζει τη φωτογραφία της Ελίφ.



Η Ζεϊνέπ και η Μελέκ ετοιμάζουν το νέο εστιατόριο και είναι πολύ ενθουσιασμένες. Η Μελέκ σκέφτεται να στείλει την Ελίφ στο νηπιαγωγείο και εκείνη τρελαίνεται από τη χαρά της. Η Γκόντζα βλέπει τη Σεϊντά και τον Ερκούτ να συναντιούνται κρυφά. Η Σεϊντά λέει στον Ερκούτ πως η Αρζού έχει αμνησία.

Ο Ερκούτ της δείχνει το δαχτυλίδι, που βρήκε στο μέρος του ατυχήματος και ζητάει από τη Σεϊντά να έχει τα αυτιά της ανοιχτά σε περίπτωση, που κάποιος αναφέρει το δαχτυλίδι. Η Γκόντζα ρωτάει τη Σεϊντά ποιος είναι ο άντρας, που συνάντησε έξω από το κτήμα και εκείνη της απαντάει πως είναι ο αδελφός της.

Η Γκόντζα τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του λέει πως ίσως η Σεϊντά είναι ο άνθρωπος του Μελίχ στο κτήμα…

 

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

137 ΕΔΩ

138 ΕΔΩ

139 ΕΔΩ

140 ΕΔΩ

141 ΕΔΩ

142 ΕΔΩ

144 ΕΔΩ

145 ΕΔΩ

146 ΕΔΩ

147-148-149-150 ΕΔΩ

151-152-153-154-155 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024 Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, προσφέρει σήμερα σθένος, αποφασιστικότητα,...