Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142

Οι γιατροί καταφέρνουν να επαναφέρουν στη ζωή την Αρζού. Ο Μουράτ δεν μπορεί να πιστέψει πως η Σεϊντά είναι απατεώνισσα αλλά οι αστυνομικοί του λένε πως έχει φάκελο με διάφορα αδικήματα και πως θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό, που τον εγκατέλειψε.

Ο Μουράτ είναι μπερδεμένος αλλά εξακολουθεί να ανησυχεί για τη Σεϊντά. Ο Ερκούτ είναι αυτός, που βρίσκει το δαχτυλίδι του Μελίχ. Επιστρέφει στο νοσοκομείο και ρωτάει για την κατάσταση της Αρζού. Ο Κενάν τον βλέπει και ρωτάει τη νοσοκόμα για την ταυτότητά του. Εκείνη του απαντάει πως είναι φίλος της Αρζού και ο Κενάν πιστεύει πως ήταν αυτός μαζί της όταν έγινε το ατύχημα. Τον κυνηγά αλλά δεν καταφέρνει να τον πιάσει.

Η Γκόντζα πάλι πιστεύει πως η Αρζού ήταν μαζί με τον Βεϊσέλ και του τηλεφωνεί. Ο Βεϊσέλ μαθαίνει και αυτός τι συνέβη και υποπτεύεται πως ο Μελίχ έχει το cd και πως αυτός επιτέθηκε στην Αρζού. Ο Βεϊσέλ λέει στην Γκόντζα πως σίγουρα ο Μελίχ έχει έναν δικό του άνθρωπο μέσα στο κτήμα γιατί μόνο έτσι θα μπορούσε να φτάσει στα χέρια του το cd. Ο Σαντίκ δεν μπορεί να βρει το δαχτυλίδι και ο Μελίχ ανησυχεί.

Η Μελέκ αποδέχεται την προσφορά του Ουμίτ για να ανοίξουν ένα ακόμα εστιατόριο μαζί. Στην πραγματικότητα ο Μελίχ είναι αυτός, που ζήτησε από τον Ουμίτ να της κάνει αυτή την προσφορά. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ, χωρίς να υποψιάζονται κάτι, είναι χαρούμενες επειδή επιτέλους τα πράγματα πάνε καλά για αυτές. Και η Ελίφ είναι χαρούμενη που ζει μαζί τους. Η Τουγκτσέ ανησυχεί για τη μητέρα της.

Η Κιράζ και η Σεϊντά αναγκάζονται να της πουν την αλήθεια. Η Σεϊντά συνοδεύει τη μικρή στο νοσοκομείο. Λυπάται πολύ όταν βλέπει τη μητέρα της στο κρεββάτι ακίνητη χωρίς τις αισθήσεις της. Καθώς η Τουγκτσέ την αγκαλιάζει κλαίγοντας, η Αρζού συνέρχεται αλλά έχει αμνησία…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

137 ΕΔΩ

138 ΕΔΩ

139 ΕΔΩ

140 ΕΔΩ

141 ΕΔΩ

143 ΕΔΩ

144 ΕΔΩ

145 ΕΔΩ

146-147-148-149-150 ΕΔΩ

151-152-153-154-155 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βούλα: Μοτοσυκλέτα παρέσυρε πεζή στη Λεωφόρο Καραμανλή- Βαριά τραυματίας και ο δικυκλιστής

Nέο σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε χθες στη Βούλα καθώς μοτοσυκλέτα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζή στη Λεωφόρο Καραμανλή. Η παράσυρση σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις...