Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εκλογές το Σεπτέμβριο διαρρέει ότι αποφάσισε το Μαξίμου για να μετρήσει αντιδράσεις.

Διαρροές την τελευταία ώρα από κύκλους της κυβέρνησης καθώς υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση θα πάει σε εκλογές αν δεν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από 162 βουλευτές.

Σε μια τέτοια περίπτωση είναι, λένε , αποφασισμένοι για εκλογές μέσα στο Σεπτέμβριο με πιθανότερη ημερομηνία τις 20/9 αλλά μπορεί κ λίγο νωρίτερα ή αργότερα( 13/9 ή 27/9)

Σύμφωνα με συνεργάτες του Πρωθυπουργού «Θέλουμε και τους 162 ούτε με 115 ούτε με 130 στέκεται η κυβέρνηση».

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Mega την απόφαση για πρόωρες εκλογές έλαβε το στενό επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα: Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, ο γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου Σπύρος Σαγιάς, ο γραματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης και η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη όπως και το μέλος της ΚΕ Στέλιος Παπάς (πατέρας του υπουργού Επικρατείας) επιχειρηματολόγησαν υπέρ των πρόωρων εκλογών.

Το πιθανότερο πάντως σενάριο είναι να βγάζει αυτές τις διαρροές η κυβέρνηση για να μετρήσει αντιδράσεις από την αντιπολίτευση ,την Αριστερή Πλατφόρμα αλλά και γενικότερα την κοινή γνώμη και στη συνέχεια να δει τι θα κάνει.
Οι εκλογές δεν προαναγγέλλονται…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ