Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 71 (VIDEO)

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ που βλέπουμε στον ΣΚΑΙ.

Επεισόδιο 71

Η ξαφνική επιστροφή της Σεβαστής εγείρει υποψίες στη Χρυσοστόμη που επιβεβαιώνονται και από το ψυχρό κλίμα που παρατηρεί ανάμεσα στη Μάρμω και τον Ανδρέα. Παράλληλα, μετά τα τελευταία τραγικά γεγονότα, η Μάρμω κι ο Κίτσος αποφασίζουν να αναβάλλουν το σχέδιό τους να μιλήσουν στον Ανδρέα.ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 71 (VIDEO)

Η Μιρέλλα είναι πεπεισμένη πως ο Χρυσίνας κρύβει κάποιο μυστικό σχετικά με τον θάνατο του αδερφού της, γεγονός που τη φέρνει σε σύγκρουση με τον Ισίδωρο, ενώ ο Χρυσίνας αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Παπά το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει από το παρελθόν.ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 71 (VIDEO)

Ο Σολδάτος κάνει σαφές πως δεν πρόκειται να μπει σε πόλεμο με τον Γαλάτη και επιστρέφει το κλειδί του σπιτιού στη Δέσποινα, αποχωρώντας με ψηλά το κεφάλι.

Ο Τέλης κι ο Παντελής έχουν βρει μια άκρη ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με την εξόριστη Ματούλα και ψάχνουν τον τρόπο να τη φέρουν πίσω. Ο Μανιάτης καταφέρνει να βρει επιτέλους τον Μαρκέζη και κανονίζει να βρεθούν από κοντά ώστε να του αποκαλύψει τον σκοτεινό ρόλο του Μαρμάρη…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

67-68 ΕΔΩ 

69 ΕΔΩ 

70 ΕΔΩ

72 ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του MEGA Famagusta ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την Χριστίνα και τον Αντρέα....