Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 71 (VIDEO)

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ που βλέπουμε στον ΣΚΑΙ.

Επεισόδιο 71

Η ξαφνική επιστροφή της Σεβαστής εγείρει υποψίες στη Χρυσοστόμη που επιβεβαιώνονται και από το ψυχρό κλίμα που παρατηρεί ανάμεσα στη Μάρμω και τον Ανδρέα. Παράλληλα, μετά τα τελευταία τραγικά γεγονότα, η Μάρμω κι ο Κίτσος αποφασίζουν να αναβάλλουν το σχέδιό τους να μιλήσουν στον Ανδρέα.ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 71 (VIDEO)

Η Μιρέλλα είναι πεπεισμένη πως ο Χρυσίνας κρύβει κάποιο μυστικό σχετικά με τον θάνατο του αδερφού της, γεγονός που τη φέρνει σε σύγκρουση με τον Ισίδωρο, ενώ ο Χρυσίνας αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Παπά το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει από το παρελθόν.ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 71 (VIDEO)

Ο Σολδάτος κάνει σαφές πως δεν πρόκειται να μπει σε πόλεμο με τον Γαλάτη και επιστρέφει το κλειδί του σπιτιού στη Δέσποινα, αποχωρώντας με ψηλά το κεφάλι.

Ο Τέλης κι ο Παντελής έχουν βρει μια άκρη ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με την εξόριστη Ματούλα και ψάχνουν τον τρόπο να τη φέρουν πίσω. Ο Μανιάτης καταφέρνει να βρει επιτέλους τον Μαρκέζη και κανονίζει να βρεθούν από κοντά ώστε να του αποκαλύψει τον σκοτεινό ρόλο του Μαρμάρη…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

67-68 ΕΔΩ 

69 ΕΔΩ 

70 ΕΔΩ

72 ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ