Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 (VIDEO)

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ που βλέπουμε στον ΣΚΑΙ.

Επεισόδιο 70

Οι τραγικές εξελίξεις μετά την έκρηξη στις αποθήκες του Φάνη, παγώνουν για την ώρα τα σχέδια της Μάρμως να εξομολογηθεί τα πάντα στον Ανδρέα και να μείνει με τον Κίτσο ενώ παράλληλα η απουσία της Σεβαστής από το σπίτι του Ανδρέα κάνει τη Χρυσοστόμη να ανησυχεί πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Ο Στάθης κι ο Φάνης βρίσκουν τον Βαλλίδη και του επιτίθενται, κατηγορώντας τον ευθέως πως αυτός κρύβεται πίσω από τη βόμβα.ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 (VIDEO)

Στο Γραμματικό, ο Ισίδωρος ζητάει από τον Χρυσίνα να αφήσει τον Στέφανο να ασχοληθεί με τα μεταλλεία αλλά ο Χρυσίνας δεν θέλει να ακούσει κουβέντα.ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 (VIDEO)

Ο Γαλάτης έρχεται στο σπίτι της Δέσποινας για να της πει πως δεν πρόδωσε το μυστικό της στον Κίτσο. Όμως, αντί για τη Δέσποινα βρίσκει τον Γεράσιμο.

Η Πέλλα, μετά από αυτό που έκανε ο Μαρμάρης, προσεγγίζει πάλι τον Μανιάτη. Και αυτή τη φορά ο Μανιάτης είναι αποφασισμένος να στραφεί εναντίον του και να δώσει ένα τέλος στη συνεργασία του με τον Μαρμάρη…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

65-66 ΕΔΩ 

67-68 ΕΔΩ 

69 ΕΔΩ 

71-72 ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Ο Σώτος εξομολογείται τον έρωτά του στη Μαρίκα

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ Ο Παύλος γυρνάει εσπευσμένα στην Αθήνα με τον Ερμή όταν πληροφορείται ότι ο...