Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 92-93

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 92-93

Επεισόδιο 92

Στα γραφεία του ομίλου, παρουσία του Ερρίκου, διοργανώνουν μια μικρή γιορτή παράδοσης της σκυτάλης στην Μάγια. Την ίδια ώρα ο Νίκος στο γραφείο του αρνείται να απαντήσει στη Μάρω μια σειρά ερωτημάτων σχετικών με την αναθεώρηση της δίκης της Βέρας Μωραΐτη.

Η Μάγια στη νέα της θέση έρχεται αντιμέτωπη με τη μητέρα της που της ζητά βοήθεια σχετικά με το Ίδρυμα Αμάλθεια, ενώ παράλληλα ο Ανδρέας της αναθέτει να λύσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την αναθεώρηση. Ο Λαέρτης και ο Ερρίκος επίσης της επισημαίνουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για περιττές κινήσεις ως πρόεδρος του ομίλου.

Επεισόδιο 93

Η Σάγια ενημερώνει την Αρετώ για την επίθεση που δέχτηκε στο δρόμο. Η Αρετώ με τη σειρά της πληροφορεί τον Άρη που κινητοποιείται άμεσα και με τη βοήθεια του Μίλτου καταφέρνουν να συλλάβουν τους δράστες.

Ο Ερρίκος μέσω της Ελεάννας ενδιαφέρεται να αγοράσει προς εκμετάλλευση την νέα εφεύρεση του Στέλιου. Ο Μίλτος και η Μαριάννα με δυσκολία κρατιούνται μακριά ο ένας απ’ τον άλλο. Η Μάγια αποδέχεται πρόταση συνεργασίας του Νίκου.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

83 ΕΔΩ

84 ΕΔΩ

85 ΕΔΩ

86 ΕΔΩ

87 ΕΔΩ

88-89 ΕΔΩ

90-91 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Γιωργίκης μεταμορφώνεται σε τέρας

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA. Το καλοκαίρι του 1960 έχει μπει για τα καλά, επιφυλάσσοντας αλλαγές. Η...