Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 92-93

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 92-93

Επεισόδιο 92

Στα γραφεία του ομίλου, παρουσία του Ερρίκου, διοργανώνουν μια μικρή γιορτή παράδοσης της σκυτάλης στην Μάγια. Την ίδια ώρα ο Νίκος στο γραφείο του αρνείται να απαντήσει στη Μάρω μια σειρά ερωτημάτων σχετικών με την αναθεώρηση της δίκης της Βέρας Μωραΐτη.

Η Μάγια στη νέα της θέση έρχεται αντιμέτωπη με τη μητέρα της που της ζητά βοήθεια σχετικά με το Ίδρυμα Αμάλθεια, ενώ παράλληλα ο Ανδρέας της αναθέτει να λύσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την αναθεώρηση. Ο Λαέρτης και ο Ερρίκος επίσης της επισημαίνουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για περιττές κινήσεις ως πρόεδρος του ομίλου.

Επεισόδιο 93

Η Σάγια ενημερώνει την Αρετώ για την επίθεση που δέχτηκε στο δρόμο. Η Αρετώ με τη σειρά της πληροφορεί τον Άρη που κινητοποιείται άμεσα και με τη βοήθεια του Μίλτου καταφέρνουν να συλλάβουν τους δράστες.

Ο Ερρίκος μέσω της Ελεάννας ενδιαφέρεται να αγοράσει προς εκμετάλλευση την νέα εφεύρεση του Στέλιου. Ο Μίλτος και η Μαριάννα με δυσκολία κρατιούνται μακριά ο ένας απ’ τον άλλο. Η Μάγια αποδέχεται πρόταση συνεργασίας του Νίκου.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

83 ΕΔΩ

84 ΕΔΩ

85 ΕΔΩ

86 ΕΔΩ

87 ΕΔΩ

88-89 ΕΔΩ

90-91 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ