Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙO 87 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙO 87

Ο Ερρίκος ξανασυναντιέται με την Μάγια και της προτείνει να πάνε μαζί σε μια έκθεση. Η Ντιάνα ξαναδέχεται σεξουαλική παρενόχληση από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος όπου εργάζεται. Αυτή τη φορά δεν το αφήνει έτσι. Ο Ερρίκος δίνει εντολή στον μπράβο του να διαρρεύσει στην πιάτσα πως η αμοιβή για όποιον δώσει πληροφορίες για την απαγωγή του Στέλιου ισχύει ακόμη. Είναι διατεθειμένος να βρει ποιοί ήταν πίσω από την απαγωγή του Στέλιου.

Η Μάγια συνεχίζει να πιέζει τον πατέρα την να παραδώσει την ηγεσία του ομίλου. Ο Άρης πηγαίνει τη Σάγια και την κορούλα της να μείνουν στο σπίτι της μητέρας του, την κυρία Αρετώ.


Η Μάγια συνεχίζει να πικάρει τον Λαέρτη με τις εξόδους της και φαίνεται ότι και αυτός « έχει τσιμπήσει». Ο Ηρακλής μαθαίνει από τη Ντιάνα ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση και επισκέπτεται το κατάστημα του πρώην αφεντικού της.

Βγαίνει από το κατάστημα, λέγοντας στον μπράβο του: «ήθελε κόντεμα. Μίλτος πηγαίνει στο σπίτι του Μένιου, στο ραντεβού που έκλεισε η Μάρω. Σε λίγο εμφανίζεται και η Μαριάννα.

Δείτε το video και ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

83 ΕΔΩ

84 ΕΔΩ

85 ΕΔΩ

86 ΕΔΩ

88-89 ΕΔΩ

90-91 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53 Η Σοφία απογοητεύεται ακόμα μία φορά με τον Κοσμά που άφησε...