Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Η Ευανθία προσπαθεί να σκοτώσει τον Μέλιο

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Μία απόπειρα δολοφονίας θα δούμε στις Ψυχοκόρες στα επόμενα επεισόδια καθώς η Ευανθία προσπαθεί να βάλει τέλος στον Μέλιο με έναν πανούργο τρόπο.

Η σειρά του ΑΝΤ1 κάνει χαμό στην τηλεθέαση κάθε φορά που προβάλλεται ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα αλλάζει τις προβολές της με επεισόδια κάθε Δευτέρα,Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η Ευανθία νιώθει ότι ο Μέλιος απειλεί το σπιτικό της

Η Ευανθία, με τους άντρες των αδελφών του Νάτση να απειλούν την περιουσία του, επισπεύδει την απόκτηση παιδιού με κάθε τρόπο. Έτσι κανονίζει να βγει η Φρόσω με τον Μέλιο στον κινηματογράφο. Οι δυο τους εκεί έρχονται πιο κοντά. Ο Μέλιος λέει στη Φρόσω ότι θα παντρευτούν και θα κάνουν οικογένεια και εκείνη πετάει στα σύννεφα. Της ζητάει όμως χρόνο για να μην κρεμάσει το αφεντικό του και την απογοητεύει.

Οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν το επόμενο βήμα και κάνουν έρωτα. Η Φρόσω τον πιέζει να φύγουν γρήγορα από το σπίτι του Νάτση. Ο Μέλιος στο μεταξύ βρίσκει κάποιες χρυσές λίρες και τις δίνει στην Ευανθία να της φυλάξει για το γάμο του με τη Φρόσω. Έτσι όμως προδίδει τα σχέδιά τους.

Την ίδια ώρα η Ευανθία πιστεύει ότι η Φρόσω έμεινε επιτέλους έγκυος από τον Μέλιο και φωνάζει γιατρό ο οποίος το επιβεβαιώνει. Η Ευανθία όμως νιώθει ότι πλέον ο Μέλιος απειλεί το σπιτικό της. Έτσι, όταν εκείνος πηγαίνει να της ζητήσει της λίρες, αυτή του ετοιμάζει τσάι στο οποίο ρίχνει δηλητήριο.

Πηγή; sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024 Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, προσφέρει σήμερα σθένος, αποφασιστικότητα,...