Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62

Ο Γιωργίκης ζητάει μια απροσδόκητη χάρη από την Δέσπω, που όπως του έχει ήδη υποσχεθεί είναι έτοιμη να κάνει ό,τι της ζητήσει. Την ίδια στιγμή, το μυστικό της μάνας της που αποκαλύπτεται, οδηγεί την Αλεξάνδρα στην οριστική παραίτησή της από την εφημερίδα στην Αθήνα, προκειμένου να μείνει στον Τύρναβο και να σταθεί δίπλα στην οικογένειά της.

Θα της ανοίξει όμως και καινούργιους δρόμους, καθώς η νέα τυχαία συνάντησή της με τον εκδότη μιας νέας τοπικής εφημερίδας στη Λάρισα, της προσφέρει μια καινούργια θέση εργασίας στη Λάρισα. ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62 (VIDEO)

Την ίδια ώρα, ο Επιφάνειος βρίσκει τον Ζαφείρη και του παραδίδει το γράμμα του Στράτου μέσα από την φυλακή. Αυτά που αποκαλύπτει το γράμμα κάνουν άνω-κάτω τον Ζαφείρη και τρομάζουν τον Επιφάνειο. ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62 (VIDEO)

Αλλά το ποτάμι πια, δεν γυρίζει πίσω, και οι δυο του χρωστάνε χάρη και νιώθουν υποχρεωμένοι τώρα να ξεπληρώσουν το χρέος τους.

Κι ενώ η μυστική επίσκεψη της Βαγγελίτσας στο νοσοκομείο, θα έχει απροσδόκητα αποτελέσματα στην πορεία της υγείας του Ρήγα, η Ζανέτ παίρνει την απόφαση να μιλήσει στον Στασινόπουλο για τον ρόλο του Σωτηράκη…

Δείτε το video ΕΔΩ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

59 ΕΔΩ

60 ΕΔΩ

61 ΕΔΩ

63 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ