Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59

Η Ιουλία γίνεται μάρτυρας της σοκαριστικής σκηνής μεταξύ της Χάδως και του αδελφού της και παρά τις εξηγήσεις που της δίνει αργότερα ο Γιωργίκης, η Ιουλία αρχίζει να αισθάνεται φόβο απέναντί του. Την ίδια στιγμή, καθώς ο Γρηγόρης με την Φιλιώ δίνουν λόγο, ο Στασινόπουλος τους αιφνιδιάζει με την χάρη που τους ζητάει.

Στο μεταξύ, ο Επιφάνειος καθοδηγεί τον Χρήστο να ψάξει καλύτερα για το ημερολόγιο της μητέρας του, καθοδηγώντας τον να ερευνήσει το σημείο που ο ίδιος έθαψε τα γράμματά της. ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59 (VIDEO)

Ταυτόχρονα, η Βαγγελίτσα που προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Ρήγα, καβγαδίζει με τον Σωτηράκη και του μιλάει τόσο άσχημα, που η περηφάνια του δεν μπορεί να αντέξει. Πόσο μάλλον, όταν αυτό το ακολουθεί και η απαξίωση της Ζανέτ, που έχει καταλάβει πια το διπλό του παιχνίδι. ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59 (VIDEO)

Κι ενώ η πρόθεση της Χάδως να υιοθετήσει ένα παιδί γίνεται γνωστή και βασικό σημείο τριβής μέσα στο αρχοντικό, ο τρόπος που όλοι επιμένουν να βάζουν τις δικές τους ανάγκες πάνω από των άλλων, δεν μπορεί παρά να είναι προάγγελος συμφορών…

Δείτε το video ΕΔΩ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

56 ΕΔΩ

57 ΕΔΩ

58 ΕΔΩ

60-61 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ