Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 64-65-66

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 64-65-66

Επεισόδιο 64

Η χαρά του Γιωργίκη για το παιδί που περιμένει, επισκιάζεται από τις συνεχείς συγκρούσεις του με την Ιουλία, λόγω των πολλών ωρών που εκείνη περνά καθημερινά με τον Χρήστο.


Οι συγκρούσεις αυτές, πέρα από το χάσμα που αρχίζουν να δημιουργούν στο ζευγάρι, οδηγούν και τον Χρήστο να πάρει τις αποστάσεις του από την Ιουλία, και να’ρθει έτσι ακόμα κοντά με την Δέσπω, που συνεχίζει την ερωτική πολιορκία της, εκτελώντας τις εντολές του Προβιού. ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 64-65-66

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η Ιουλία παίρνει μια απόφαση, που τρομοκρατεί την Στάσα, καθώς έχει να κάνει με τον Γρηγόρη, που την ίδια στιγμή, ανησυχεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τη μητέρα του κι αναρωτιέται ακόμα και για το αν η Αλεξάνδρα του λέει την αλήθεια.

Ανήσυχοι για τις εξελίξεις, Στασινόπουλος και Στάσα, γνωρίζοντας για την εγκυμοσύνη, «συμμαχούν» για να προστατέψουν τα παιδιά τους, τον Γρηγόρη και την Φιλιώ, και ταυτόχρονα έρχονται πιο κοντά από ποτέ.

Την ίδια ώρα, η Κατερίνη ανησυχεί για τις συχνές απουσίες του άντρα της κι ο Χρήστος ανακαλύπτει κάτι, που απειλεί να ανατρέψει όλες τις ισορροπίες και να τινάξει τα πάντα στον αέρα… ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 64-65-66

Επεισόδιο 65

Η Στάσα συζητά με την Φρόσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της για τον γάμο της Ιουλίας, ενώ την ενημερώνει για την θετική εξέλιξη σχετικά με την υγεία του Ρήγα, που συνεχίζει να συναντιέται κρυφά με την Βαγγελίτσα και να κάνουν όνειρα για το μέλλον τους.

Εν τω μεταξύ στο σπίτι των Προβιών έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το τραπέζι στους Στασινόπουλους, στο οποίο ο Γιωργίκης σχεδιάζει να ανακοινώσει επίσημα το χαρμόσυνο γεγονός. ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 64-65-66

Ωστόσο, η επίσκεψη του Χρήστου στο δάσος των μανιταριών του επιφυλάσσει μια έκπληξη που θα τον οδηγήσει σε μια νέα σύγκρουση με όλη την οικογένεια του.

 

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να δεχτεί την πρόκληση του εκδότη Άλκη Μακρή και στρώνεται στο γράψιμο, δίνοντας την υπόσχεση στην Κυριακούλα ότι θα βοηθήσει τον πατέρα της όσο και όπως μπορεί.

Το ίδιο κάνει και ο Γρηγόρης κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου του, ενώ ο Ζαφείρης απ’ τη μεριά του, συνεχίζει να οργανώνει με το Νασούλια, το σχέδιο απόδρασης του Στράτου…

Επεισόδιο 66

Η μεγάλη έκρηξη του Χρήστου αναστατώνει την Ιουλία, την οποία ο Γιωργίκης προσπαθεί να καθησυχάσει. Ωστόσο, η Χάδω φροντίζει να τον ενημερώσει σχετικά με τον καταλυτικό ρόλο της Ιουλίας στην αποκάλυψη των γεγονότων, καταφέρνοντας να τον στρέψει εναντίον της.

Η Ιουλία μετανιωμένη κάνει προσπάθεια να προσεγγίσει ξανά τον άντρα της. Εκείνος μαλακωμένος αλλά πολύ ανήσυχος για την κατάσταση του Χρήστου αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια, από την επιστήμη αλλά και απ’ τον Θεό. Έτσι, αποφασίζουν να έρθουν σε επικοινωνία, την λάθος στιγμή, με τον λάθος άνθρωπο, τον μοναχό Επιφάνειο.



Την ίδια ώρα, και ενώ η Αλεξάνδρα ζητά από τον Άλκη Μακρή να της επιτρέψει να δακτυλογραφήσει το άρθρο για την εφημερίδα του, δέχεται μια πολύ δελεαστική πρόταση, την οποία θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά.

Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η Στάσα, που θα βρεθεί για άλλη μια φορά με τον Στασινόπουλο, σε μια συνάντηση, που θα τους οδηγήσει όλο και πιο κοντά στο αδιέξοδο..

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

61 ΕΔΩ

62 ΕΔΩ

63 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ