Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Έρχεται ο Ρούσσος Σταματάκης – Ποιος σπουδαίος ηθοποιός θα τον υποδυθεί

Συναρπαστικές εξελίξεις στη συνέχεια του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ

Σας είχαμε από καιρό πως ο «Σασμός» για να ολοκληρωθεί πρέπει να πατήσει το πόδι του στην Άνω Ποριά ο Ρούσσος Σταματάκης, ο αληθινός πατέρας του Ανδρέα Βρουλάκη που η «προδοσία» του οδήγησε την μητέρα του στον θάνατο.

Ο Ρούσσος Σταματάκης λοιπόν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα επιστρέψει στην Άνω Ποριά μετά από πολλές δεκαετίες στην Σουηδία όπου ζούσε με την σύζυγό του. Όμως, ο θάνατός της και κάποιοι ανοιχτοί λογαριασμοί, μεταξύ άλλων με την Καλλιόπη, θα οδηγήσουν τα βήματά του πίσω στην Κρήτη.

Η παρουσία του θα εμφυσήσει νέα πνοή στην πλοκή και θα σπείρει πανικό στην «παλιά γενιά», στους θεματοφύλακες των μυστικών, την Ειρήνη και την Καλλιόπη που τρέμουν τη στιγμή που θα αναδυθούν στην επιφάνεια όλες οι αμαρτίες του παρελθόντος.

Είναι ο άνθρωπος που συνδέει ακατάλυτα τους Σταματάκηδες με τους Βρουλάκηδες και μπορεί να ξεσκεπάσει όλα τα λάθη, τις μικρότητες και τις δολοπλοκίες που εξυφάνθηκαν και είχαν ως τραγική συνέπεια τον θάνατο τόσων ανθρώπων.

Για τον ρόλο του Ρούσσου Σταματάκη ακούγεται το όνομα του μεγάλου ηθοποιού του θέατρου μας Θανάση Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ηθοποιός που είναι εξαιρετικά επιλεκτικός στις δουλειές του στην τηλεόραση είπε το «ναι» κι ετοιμάζεται να εισβάλλει στον «Σασμό» το αμέσως επόμενο διάστημα.



Να θυμίσουμε ότι ο Θανάσης Παπαγεωργίου έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του ως ο Παναγιωτάκης, ο σύζυγος της φαντασμένης «Μαντάμ Σουσού» στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, πάνω στο έργο του Δημήτρη Ψαθά.

Τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν στη σειρά «Καρτ Ποστάλ» πάλι στην ΕΡΤ.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Ενέδρα θανάτου για Κοσμά και Σώτο!

Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ, με θύματα τα μέλη της οικογένειας Κοτρώτση! Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του...