Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τουρκικά ΜΜΕ: «Νέα εποχή με την Ελλάδα» μετά τη συνάντηση Γεραπετρίτη – Φιντάν

Για νέα εποχή στις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ μετά τη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών, Γιώργου Γεραπετρίτη και Χακάν Φιντάν.

Πιο συγκεκριμένα, τα τουρκικά ΜΜΕ αποτιμούν θετικά τη συνάντηση των δύο πλευρών ενώ το σύνολο του τουρκικού τύπου, παρουσιάζει διεξοδικά τις δηλώσεις των δυο υπουργών Εξωτερικών στη κοινή συνέντευξη τύπου, κάνοντας ιδιαίτερα λόγο για «νέα και θετική περίοδο» ανάμεσα στις δύο χώρες.

«Για νέα εποχή με την Ελλάδα» κάνει λόγο η εφημερίδα Yeni Safak, υπογραμμίζοντας τη δήλωση Φιντάν πως «Μπήκαμε σε μια νέα και θετική περίοδο στις σχέσεις μας με την Ελλάδα».

«Ο υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν συναντήθηκε με τον Έλληνα ομόλογό του» γράφει η Sabah, προβάλλοντας τις δηλώσεις Φιντάν, Γεραπετρίτη στη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Για «Μια νέα εποχή με την Ελλάδα» γράφει η Hurriyet, που κάνει λόγο για «νέα και θετική περίοδο» ανάμεσα στις δύο χώρες».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ – Spoiler: Ο Παύλος “κλεβει” τη Νεφέλη! Ράκος η Ηλέκτρα

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ. Ο Νικόλας και ο Σωτήρης συναντούν την Ελένη. Κι ένα τηλεφώνημα που κάνει...