Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΣΑΣΜΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 152-153-154

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 152-153-154

Επεισόδιο 152

Ο Λευτέρης προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον Μανόλη τα όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του Στεφανή. Την ίδια ώρα, η εξαφάνιση της Βασιλικής, οδηγεί τον Μαθιό στην κατάρρευση. Η Καλλιόπη και ο Αστέρης προσπαθούν να του συμπαρασταθούν.

Ο Αντώνης ζητά από την Έλενα να του παραδώσει όσα στοιχεία έχει για τον Φαρμάκη, εκείνος, ωστόσο, βρίσκεται για άλλη μια φορά, ένα βήμα μπροστά.

Ο Νικηφόρος μαθαίνει εξοργισμένος για τη φυγή της μητέρας του από το χωριό και αντιδρά απρόβλεπτα. Ο Παύλος εξομολογείται στη Μαρίνα τη διάθεσή του να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. ΣΑΣΜΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 152-153-154

Παράλληλα, η Βασιλική, ευρισκόμενη σε απόγνωση, ζητά κάτι από τη Στέλλα, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Όταν το ανακοινώσει στο Μαθιό, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο. ΣΑΣΜΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 152-153-154

Επεισόδιο 153

Η εξαφάνιση της Βασιλικής έχει προκαλέσει θύελλα. Ο Νικηφόρος παραμένει στο χωριό για να στηρίξει τον Μαθιό, ενώ ο Αστέρης αρχίζει και υποψιάζεται τον ρόλο του Φαρμάκη. Η Στέλλα που μιλά μαζί του μαθαίνει για το ερωτικό ενδιαφέρον του Ευθύμη προς τη Βασιλική.

Ο Μαθιός από την άλλη νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του μετά τη συνομιλία με τη Βασιλική που του περιγράφει ο Νικηφόρος. Παπάς και Καλλιόπη ανησυχούν μήπως κάνει κακό στον εαυτό της.

Ο Λευτέρης από την άλλη ομολογεί στη Θοδώρα την αλήθεια για τον Οδυσσέα, ενώ Αιμιλία και Αντώνης ανακαλύπτουν τη φυγάδευση της Έλενας από το ξενοδοχείο. Καθώς ο Παύλος αναμετράται με τον Φαρμάκη, μια τυχαία συνάντηση με τον Νικολή θα οδηγήσει τον Αστέρη στη Βασιλική. ΣΑΣΜΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 152-153-154

Επεισόδιο 154

Ο Αστέρης καταφέρνει να εντοπίσει τη Βασιλική. Θα προσπαθήσει να της εκμαιεύσει τι συμβαίνει, η αντίδρασή της, ωστόσο, θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η Στέλλα ανακαλύπτει ένα στοιχείο κρίσιμης σημασίας, που θέτει το άλλοθι του Φαρμάκη για την επίθεση στον Αντώνη εν αμφιβόλω.

Την ίδια στιγμή, ο Φραγκιαδάκης, φτάνει όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή.



Η Αργυρώ προβληματίζεται όλο και περισσότερο για τις επαφές του Πετράκη με τον Σταύρο. Παράλληλα, ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο τόσο γύρω από τον Ευθύμη όσο και τον Μαθιό.

Η επιστροφή της Βασιλικής στην Άνω Ποριά θα πυροδοτήσει εξελίξεις και αυτό που θα ζητήσει από τον Μαθιό, θα αλλάξει τα πάντα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ

149 ΕΔΩ

150 ΕΔΩ 

151 ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΣΑΣΜΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βούλα: Μοτοσυκλέτα παρέσυρε πεζή στη Λεωφόρο Καραμανλή- Βαριά τραυματίας και ο δικυκλιστής

Nέο σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε χθες στη Βούλα καθώς μοτοσυκλέτα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζή στη Λεωφόρο Καραμανλή. Η παράσυρση σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις...