Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 8 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 8 Αυγούστου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη, θα ενισχύσει την αισιοδοξία, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για σύσφιξη σχέσεων και επαφών, στις συζητήσεις θα ακουστούν εξομολογήσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και θερμές.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Ευχάριστες επαφές, συναισθηματικές εξομολογήσεις

Στην περίπτωση που γίνουν καινούριες γνωριμίες θα υπάρξει δυνατότητα να εξελιχθούν ευχάριστα ανοίγοντας την προοπτική για νέα σχέση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, τα τσακωμένα ζευγάρια θα συζητήσουν εκ νέου τα επίμαχα ζητήματα, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές θα υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, οι οικονομικές συναλλαγές θα κυλήσουν ομαλά. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός για θέματα που έχουν να κάνουν με ρίσκα, πρωτοβουλίες, αποφάσεις. Έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα καταφέρουν να εμπνευστούν.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ξεκουραστείτε ψυχολογικά, έμφαση θα δώσετε στη διασκέδαση, στη ψυχαγωγία, στο φλερτ, στις κοινωνικές επαφές. Πολύ καλά θα τα πάτε στις προσεγγίσεις σας, ελκυστικός και αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσει πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, συγκατάβαση, θα είστε σε θέση να συμπαρασταθείτε, να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε άτομα που θα νιώσετε πως σας χρειάζονται. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, προχωρήστε σε επιδιώξεις και προσεγγίσεις θα λάβετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε απόψεις, ιδέες, προτάσεις, θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για υλοποίηση. Επικεντρωθείτε σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, δώστε ώθηση στις σχέσεις και στις συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα αισθηματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για εξομολογήσεις, ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις. Μιλήστε ανοιχτά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα βρείτε συναισθηματική ικανοποίηση, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς που σας αγχώνουν, αποφύγετε την αναβολή. Θα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε, να προχωρήσετε σε συμφέρουσες συμφωνίες και να σταθεροποιήσετε τα έσοδα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικός και συγκαταβατικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας αυτό θα σας βοηθήσει να κινηθείτε ισορροπημένα. Λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα, θα μπορέσετε να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Δώστε έμφαση στις φιλικές και οικογενειακές επαφές θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, ανοιχτείτε συναισθηματικά.

 

ΖΥΓΟΣ

Φεύγει η εσωτερική ένταση, θα είστε σε θέση να κινηθείτε ισορροπημένα με χαλαρότητα και με συμβιβαστική διάθεση. Πολύ καλά θα τα πάτε σε συμφωνίες, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ευνοείστε σε θέματα επικοινωνιακά. Στις προσωπικές σας σχέσεις αισθηματικές και οικογενειακές μιλήστε ανοιχτά, συζητήστε για τα θέματα που σας προβληματίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λύσεις θα βρείτε σε θέματα αισθηματικής φύσης θα μπορέσετε να επανασυνδεθείτε στην περίπτωση που είστε προσφάτως χωρισμένοι. Ο τρόπος που θα προσεγγίσετε τις καταστάσεις θα είναι συγκαταβατικός, αυτό θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα και να δώσετε μία ανανεωτική ώθηση στα ζητήματα της προσωπικής σας ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, στις συζητήσεις σας θα τα πάτε πολύ καλά, θα είστε σε θέση να μιλήσετε με ειλικρίνεια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις. Οργανώστε τα επαγγελματικά σας πλάνα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για υλοποίηση, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να εκφραστείτε, να συζητήσετε ανοιχτά, να φανερώσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Στον αισθηματικό τομέα θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τη σχέση με το ταίρι σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να πάρετε από κοινού αποφάσεις σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, θα ισορροπήσετε ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κοινωνική σας εικόνα, στην εμφάνιση και στο παρουσιαστικό σας, θα είστε σε θέση να βελτιωθείτε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σε επικοινωνιακό επίπεδο θα τα πάτε πολύ καλά, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά της προσωπικότητας σας, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη.

ΙΧΘΥΣ

Δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν συναισθηματικά και ψυχολογικά. Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, να μιλήσετε για θέματα που σας ανανεώνουν. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, φιλικές, θα νιώσετε αποδοχή και συναισθηματική ικανοποίηση.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Economist βάζει τον Μητσοτάκη στην κούρσα διαδοχής της φον ντερ Λάιεν

Η διάχυτη αμφίσβητηση προς το πρόσωπο της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν «φουντώνει» τις συζητήσεις για εναλλακτικές υποψηφιότητες για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Πώς...