Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο γ κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130

Η Δρόσω μαθαίνει την πρόθεση του Κωνσταντή και ανάμεσά τους ξεσπάει έντονος καβγάς. Η είδηση για την επίθεση στον Θανάση πέφτει σαν βόμβα και τους αναστατώνει όλους. Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται κι όλοι ανησυχούν, ενώ ο εισαγγελέας δέχεται μία παράξενη επίσκεψη για μια ακόμα πιο παράξενη καταγγελία.ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 (VIDEO)

Η απάτη του Δούκα με το ψεύτικο εκβιασμό θα ξεσκεπαστεί με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Ο Θανάσης μετά τον πυροβολισμό του, μπαίνει στο χειρουργείο και που παλεύει για τη ζωή του. όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα, με την κατάστασή του να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 (VIDEO)

Το video αναμένεται να ανέβει από τον ΑΝΤ1 Ελέγξτε ΕΔΩ

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Γ ΚΥΚΛΟΥ

128 ΕΔΩ
129 ΕΔΩ
131-132 ΕΔΩ
133-134 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024 Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, προσφέρει σήμερα σθένος, αποφασιστικότητα,...