Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1085 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του ε κύκλου της σειράς  ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1085

Ο Μαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Η Μελέκ θέλει να μάθει τι έκανε η Κιγιμέτ στην Ελίφ. Ο Μαχίρ μαθαίνει για τον κίνδυνο που αποτελεί για τη Μελέκ η Κιγιμέτ και η Φιντάν. Ο Μαχίρ πηγαίνει στη συνέχεια να δει τη μητέρα του και τσακώνονται. Η Κιγιμέτ τρομοκρατεί με ύπουλο τρόπο την Ελίφ χωρίς να καταλάβει κάτι ο Μαχίρ, ο οποίος όμως προσπαθεί να βοηθήσει το κoριτσάκι και τη Μελέκ με τη συμμετοχή της Ασλί. Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ ρωτούν για το tablet με το οποίο παίζει ο Εμιρχάν και εκείνος λέει ένα ψέμα…

Η Ζουλιντέ, όμως, μαθαίνει την αλήθεια και απαιτεί ο Εμιρχάν να δώσει πίσω το tablet. Ο Εμιρχάν το τυλίγει στην αγκαλιά του και κλαίει. Ο Εμιρχάν πηγαίνει στον Τουφάν. Όταν μιλάνε, ο Εμιρχάν αναφέρει τον Σαφάκ ως «μπαμπά μου» και ο Τουφάν εκνευρίζεται. Στρέφει τον Εμιρχάν κατά του Σαφάκ. Η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ ετοιμάζουν πρωινό.

Το τηλέφωνο της Χουμεϊρά χτυπάει και μαθαίνει πως ο Ταρίκ είναι νεκρός. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο θερμοκήπιο για να ηρεμήσει και να αποδεχθεί πως ο πρώην σύζυγός της πέθανε. Ο Κερέμ ενημερώνεται και εκείνος για τον θάνατο του Ταρίκ και στηρίζει την αδελφή του… ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1085 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1082 ΕΔΩ

1083 ΕΔΩ

1084 ΕΔΩ

Aκολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1085 (VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ