Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1082 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του ε κύκλου της σειράς  ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1082

Η Φιντάν τσακώνεται με τη Μελέκ στη φυλακή. Η Χουμεϊρά πηγαίνει μια βόλτα στο δάσος και καταφεύγει σε μια καλύβα με τον Λεβέντ όταν αρχίζει να βρέχει. Η Ματσιντέ ενημερώνει σχετικά τον Κερέμ για τα νέα που κυκλοφορούν για τη Χουμεϊρά και τον Λεβέντ. Ο Κερέμ σοκάρεται και καλεί αμέσως τον Λεβέντ και του ζητάει να επιστρέψει τη Χουμέιρα αμέσως στο σπίτι. Η Ασλί ζητάει συγγνώμη από την Ελίφ επειδή δεν μπορούσε να την πάει να δει τη Μελέκ. ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1082 (VIDEO)


Ο Κερέμ προειδοποιεί τον Λεβέντ και τη Χουμεϊρά και είναι θυμωμένος μαζί τους. Η Κιγιμέτ λέει στη Ματσιντέ ότι είναι τόσο φοβισμένη και ανήσυχη μετά το ατύχημα και της ζητάει την άδεια για να μένει μαζί της η Ελίφ. Όταν η Ματσιντέ ρωτάει την Ελίφ αν θέλει να μένει με την Κιγιμέτ εκείνη απαντάει ότι είναι χαρούμενη που μένει με τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά ζητάει από τη Ματσιντέ να μην επανέλθει ξανά σε αυτό το ζήτημα… ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1082 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1079 ΕΔΩ

108O ΕΔΩ

1081 ΕΔΩ

Aκολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...