Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο του β κύκλου της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116

Μετά τη συνάντηση με την μαμά της, η Αζίζα δείχνει να μην εμπιστεύεται πια την Αλίκη και της κρύβει ότι την πλησίασε η Λεϊλά. Ο Μάνος αποφυλακίζεται, καθώς στην Αστυνομία φτάνουν αδιάσειστα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του… Η Αλίκη φοβάται να δώσει την Αζίζα στην Λεϊλά όσο και αν επιμένει ο Παύλος, γιατί πιστεύει πως μπορεί να μην είναι ασφαλής. ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 (VIDEO)

Ο Χρήστος βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα σχετικά με την υγεία της Σοφίας και του μωρού τους… Η Λήδα παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ dna για το αν ο Κωνσταντίνος είναι ή όχι ο βιολογικός της πατέρας…
Η Μαριάνθη σοκάρεται όταν βλέπει τυχαία τον Ιάσωνα με την Μυρτώ να μιλάνε έξω από το σπίτι της και να έρχονται κοντά ο ένας με τον άλλον. Η Λεϊλά μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Αλίκης αποφασισμένη να πάρει μαζί της την Αζίζα…ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116(VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

111 ΕΔΩ

112 ΕΔΩ

113 ΕΔΩ

114 ΕΔΩ

115 ΕΔΩ

117 ΕΔΩ

Για να μάθετε όλα τα νέα για τη σειρά πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΗΛΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι – Δεκατρείς τραυματίες

Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν την Παρασκευή (17/5), οι τέσσερις σοβαρά, σε σύγκρουση εμπορευματικού με επιβατικό τρένο καθώς κατά τις πρώτες ενδείξεις παραβιάστηκε ερυθρός σηματοδότης μέσα...