Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο του β κύκλου της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81

Στα χέρια της Αλίκης φτάνουν έγγραφα του εργοστασίου με τα παραποιημένα αποτελέσματα των αναλύσεων. Ο Ιωάννου βρίσκει την ευκαιρία και επιτίθεται στον Στέφανο στη φυλακή. Η Γαλανού φέρνει την Αθηνά μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα… Η Ελένη αποφασίζει να πλησιάσει τον πατέρας της… Ο Νίκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν η Ελένη του αποκαλύπτει τι πέρασε εξαιτίας της απουσίας του. ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81 (VIDEO)

Η Λένα δεν είναι σίγουρη για την αθωότητα του Διονύση, θέλει να μάθει την αλήθεια και ζητάει τη βοήθεια της Σοφίας και του Χρήστου. Ο Διονύσης έρχεται σε δύσκολη θέση όταν μία κοπέλα του επιτίθεται εξαγριωμένη στον δρόμο…

Η Γαλανού, νιώθοντας τον κλοιό να στενεύει εξαιτίας των στοιχείων που συνέλεξε η Αλίκη, παίρνει μία εσπευσμένη απόφαση που θυμώνει ακόμη περισσότερο την Αλίκη… Η Αθηνά λαμβάνει ένα «πακέτο» από τον Στέφανο που την ταράζει πολύ. ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.  ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81 (VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

77 ΕΔΩ 

78 ΕΔΩ

79 ΕΔΩ

80 ΕΔΩ

82-83 ΕΔΩ

84-85 ΕΔΩ 

Για να μάθετε όλα τα νέα για τη σειρά πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΗΛΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ