Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 80 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο του β κύκλου της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 80

Η Σοφία προσπαθεί να καθησυχάσει τη Λένα μετά τις αποκαλύψεις για τον Διονύση στο διαδίκτυο. Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δίλημμα σχετικά με τον πατέρα της. Η Λήδα προτείνει στον Νικήτα κάτι που μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους στο μέλλον. Εκείνος, με τη σειρά του, της έχει ετοιμάσει μια έκπληξη…. ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 80 (VIDEO)

Ένας εργάτης από το εργοστάσιο παρακολουθεί την Αλίκη… Ο Δημήτρης οργανώνει μια επικίνδυνη αποστολή βασισμένος σε στοιχεία που έχει δώσει ο Στέφανος. Κανείς, όμως, δεν ξέρει αν τα στοιχεία είναι σωστά ή αν πρόκειται για παγίδα… Η Αλίκη μαθαίνει κάτι αποκαλυπτικό, που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα της υπόθεσης του εργοστασίου…ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 80 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.  ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 80 (VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

77 ΕΔΩ 

78 ΕΔΩ

79 ΕΔΩ

81-82-83 ΕΔΩ

84-85 ΕΔΩ 

Για να μάθετε όλα τα νέα για τη σειρά πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΗΛΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53 Επεισόδιο 52 Οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του Νικόλα...