Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο του β κύκλου της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30

Η Αλίκη ξεπερνάει τον κίνδυνο απ’ το ατύχημα, αλλά αυτό δεν ησυχάζει τον Δημήτρη που οι υποψίες του για εκείνη τον βασανίζουν πια σοβαρά. Η Αλεξάνδρα οδηγείται στη φυλακή κι η Εύα με τον Άρη αισθάνονται αβοήθητοι, περιμένοντας με αγωνία την Αλίκη να συνέλθει.

Η Ελπίδα, με μεγάλη υπομονη, προσπαθεί να βοηθήσει τον Ιάσωνα να θυμηθεί οποιαδήποτε λεπτομέρεια μπορεί να τον βοηθήσει. Οι προσπάθειές της αρχίζουν να έχουν κάποιο αποτέλεσμα, ενώ η ίδια βασανίζεται απ’ τις δικές της μνήμες. ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30 (VIDEO)

Η Αλίκη είναι πια αποφασισμένη να ομολογήσει όλη την αλήθεια για τον φονο Βολίδη στον Δημήτρη… Η ώρα των αποκαλύψεων και για τους δύο έχει φτάσει…

Δείτε το video ΕΔΩ

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.   ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30 (VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

27 ΕΔΩ

28 ΕΔΩ

29 ΕΔΩ

31-32-33 ΕΔΩ

34-35 ΕΔΩ

36-37 ΕΔΩ

Για να μάθετε όλα τα νέα για τη σειρά πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο Facebook τη σελίδα ΗΛΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Η Νικολίνα προσπαθεί να σκοτώσει τον Νικήτα

Καθηλώνουν οι εξελίξεις  στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Η ΠΑΡΑΛΙΑ  Το κοινόβιο των χίπηδων αποφασίζει να κινητοποιηθεί και οργανώνει μια διαδήλωση-πορεία ενάντια στην κατασκευή...