Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο του β κύκλου της κωμικής σειράς της ΕΡΤ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Ο Ηλίας είναι άρρωστος και τα πράματα είναι σοβαρά, αλλά την έχει πατήσει σαν τον ψεύτη βοσκό και δεν τον πιστεύει κανείς. Ο Μένιος και η Μάρμω είναι σίγουροι πως η παρουσία των νεοφερμένων στον Πλάτανο δεν είναι για καλό και ακονίζουν τα μυαλά τους για να τους παγιδέψουν. Οι Πλατανιώτες, χωρίς να το ξέρουν, θα στραφούν ενάντια στην ιταλική μαφία, μόνο που δεν θα είναι η πρώτη φορά!

Η Χρύσα και ο Τζώρτζης ανακαλύπτουν πως η σχέση της Κατερίνας με τον Νικόλα έχει τελειώσει, πώς θα αντιδράσει, όμως, ο Παναγής όταν μάθει πως η πρώην του κόβει βόλτες ελεύθερη κι ωραία; Η Καλλιόπη αποφασίζει πως, για να κερδίσουν οι Πλατανιώτες τις δοκιμασίες του Βαγγέλα, πρέπει να πάρουν με το μέρος τους τον παπά και ένα νέο σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή. Σχέδια κάνει και ο Μένιος, όμως, ο οποίος με τη βοήθεια του Χαραλάμπη θέλει να ρίξει την πανούργα Βαλέρια σε μια καλοστημένη παγίδα!

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

7 ΕΔΩ

8 ΕΔΩ

9 ΕΔΩ

10 ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

12 ΕΔΩ

13 ΕΔΩ

15 ΕΔΩ

16-17-18-19-20 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024 Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, προσφέρει σήμερα σθένος, αποφασιστικότητα,...