Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ που ξεκίνησε στην ΕΡΤ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Ο Χαράλαμπος Φεγκούδης, ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας snacks, καλείται να αντιμετωπίσει την κρισιμότερη στιγμή της επιχειρηματικής και προσωπικής του ζωής. Καλείται ή να αφεθεί να τον καταπιούν τα τεράστια χρέη χάνοντας τα πάντα και δίνοντας απερίγραπτη ικανοποίηση στον μισητό του ανταγωνιστή Πιπερόπουλο ή να πιαστεί από τα μαλλιά όπως ο πνιγμένος…. ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

Συγκεκριμένα, να πιαστεί από τα μαλλιά της κόρης του Πιπερόπουλου, που είναι αρρωστημένα εpωτευμένη με τον γιο του Φεγκούδη, Μάνο, και να τους παντρέψει. Έτσι, με συμπέθερο τον Πιπερόπουλο θα πάρει χάρη για κάποιο διάστημα από τις τράπεζες και θα ανασυνταχθεί προκειμένου να βρει λύση.

Ο Μάνος, όμως, ούτε να δει στα μάτια του την κόρη του Πιπερόπουλου. Παράλληλα, σχεδιάζεται η απαγωγή ενός βρέφους εντελώς άσχετη με τα παραπάνω, μόνο που δεν θα αποδειχτεί και τόσο άσχετη τελικά… ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

2-3-4-5 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102 Η Αλεξάνδρα αποχαιρετά για πάντα τον Μάρκο...