Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 132-133-134

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 132-133-134

Επεισόδιο 132

Η Τιτίκα δέχεται ένα τηλεφώνημα από Αθήνα: ο Γκίκας ζητάει να την δει. Ο Νικόλας καταλαβαίνει πως η συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντί του έχει αλλάξει ριζικά και υποψιάζεται και τον λόγο… ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 132-133-134

Ο Βρεττός αποφασίζει να κάνει μια ανοιχτή κουβέντα με τον Νικόλα.
Τι θα του αποκαλύψει και πώς θα πληρώσει ο Νικόλας τα σφάλματά του;

Η Μερόπη και η Ουρανία καταφτάνουν στο σπίτι της Φιλιώς για τις ετοιμασίες του νυφικού.

Η αντίδραση της Μάρως θα τις εκπλήξει όλες. Κι ενώ ο Παύλος αποχαιρετά το νησί, η Νεφέλη καταφέρνει να του δώσει κρυφό ραντεβού με τη βοήθεια της Σοφίας.

Επεισόδιο 133

Ένα τηλεφώνημα που δέχεται η Τιτίκα από την Αθήνα την ταράζει βαθιά. Την ίδια ώρα η Νεφέλη πιο αποφασισμένη από πότε να διεκδικήσει τα όνειρά της. Η Τιτίκα συναντά τον Γκίκα στο νοσοκομείο.. ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 132-133-134

Τι θα της αποκαλύψει; Θα φτάσει το γράμμα της Ουρανίας στον Βασίλη έγκαιρα;

Τι σκοπεύει να πει ο Παύλος στη Νεφέλη και γιατί της δίνει ραντεβού την ώρα που υποτίθεται ότι θα συναντούσε τον Ορέστη; Ένας πυροβολισμός και ένα ουρλιαχτό μέσα στη νύχτα, θα φέρει τα πάνω -κάτω στο μικρό νησί της Αρσινόης.

Επεισόδιο 134

Η Νεφέλη με τον Παύλο τρέχουν μέσα στη νύχτα, χέρι-χέρι. Ο Ορέστης τους κυνηγά. Φτάνουν λαχανιασμένοι στο λιμάνι. Μία λύση τους μένει. Η Δανάη βγαίνει για να ψάξει την αδερφή της, αγωνιώντας μην οι γονείς της ανακαλύψουν ότι λείπει. Μα κοντεύει πια να ξημερώσει κι ίχνος τους πουθενά.

Το επόμενο πρωί ο Ορέστης φτάνει πρώτος-πρώτος στο σπίτι του Σωτήρη. Τον ενημερώνει πως χθες είδε την κόρη του μαζί με τον Φιλίππου και, όπως φαίνεται, κλέφτηκαν. Η Ηλέκτρα ραγίζει.



Ο Μίχος προσπαθεί να χειριστεί την κατάσταση ώστε να μην απευθυνθεί ο Σωτήρης στην αστυνομία, για το καλό της κόρης του. Θα τον πείσει; Έχει ήδη ενημερώσει τους δικούς του στην Αθήνα ώστε να προλάβουν να τους βρουν εκείνοι. Στο παλιό αντιστασιακό στέκι του Παύλου, η Νεφέλη κουλουριασμένη σε μια γωνία. Κι απέξω φτάνουν δυο άντρες οπλισμένοι.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

129 ΕΔΩ

130 ΕΔΩ

131 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΗΛΕΚΤΡΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/5/2024 Ο Ήλιος έχει κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η μέρα είναι άκρως ευεργετική...