Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75 (VIDEO)

Δείτε το νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ που βλέπουμε στον ALPHA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75

Ο Στέφανος υποψιάζεται ότι η Τζένη τον απατάει και το λέει στην Αγγελική. Εκείνη δεν καταφέρνει να πάει στη συνάντηση με τον Μάκη, τον οποίο παρακολουθεί στενά ο Τολέγας. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στ’ αδέλφια του τη σχέση της Αθήνας με τον γιατρό και στη συνέχεια τον κατηγορεί για κάτι που θα αναστατώσει την οικογένεια.

Ο Μιχάλης ζητάει από την Κατερίνα να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και καταλήγουν να φιληθούν χωρίς να ξέρουν ότι κάποιος τους είδε.

Ο Μάκης αποκαλύπτει στον Παύλο ότι έμαθε για τη γνωριμία του με τον Τολέγα. Η Σοφία ζητάει από το Στέφανο να ξανακάνει τον Παύλο οικονομικό διευθυντή της επιχείρησης. Το αγόρι που έχει ερωτευτεί η Δανάη, της ζητάει να συναντηθούν σπίτι της και η Αγγελική παραξενεύεται.

Ο ντετέκτιβ δίνει στη Τζένη μια σημαντική πληροφορία για την Αγγελική. Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στη Κατερίνα τι έκανε ο Δημήτρης πριν από 17 χρόνια…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO  ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

73 ΕΔΩ

74 ΕΔΩ

76 ΕΔΩ

77-78 ΕΔΩ

79-80 ΕΔΩ

81-82 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΑΓΓΕΛΙΚΗ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024 Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, προσφέρει σήμερα σθένος, αποφασιστικότητα,...