Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: H οικογένεια Αργυρού μαθαίνει ποια είναι η Αγγελική και τινάζονται όλα στον αέρα

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

O σεναριογράφος της σειράς «Αγγελική», Παναγιώτης Ιωσηφέλης, έκανε πολλές αποκαλύψεις για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Περιπλέκονται οι σχέσεις των ηρώων στην «Αγγελική» με τους περισσότερους πρωταγωνιστές να αντιμετωπίζουν δυσθεώρητες προκλήσεις στη συνέχεια των επεισοδίων. O σεναριογράφος της σειράς, Παναγιώτης Ιωσηφέλης, μίλησε στην εκπομπή «MakAttack» και έκανε πολλές αποκαλύψεις για την εξέλιξη της υπόθεσης.

H Μαίρη Μηνά, η οποία υποδύεται την Αγγελική στην ομώνυμη σειρά του Alpha, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τους τηλεθεατές με την συγκλονιστική ερμηνεία της στον ρόλο. Έναν ρόλο ο οποίος διαθέτει εναλλαγές, εκπλήξεις, θέτει την ηρωϊδα απέναντι σε καθοριστικά ερωτήματα και κινείται σε μια ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ του φωτός και του σκότους της ανθρώπινης ύπαρξης. «Η Αγγελική δεν μπήκε στην οικογένεια για να ερωτευθεί. Για να εκδικηθεί πήγε. Είναι μια γυναίκα, η οποία εκκρεμεί ανάμεσα στον έρωτα και στο θάνατο. Περίπου όπως κάνουμε όλοι, αλλά εκείνη την πυροδοτεί τον τραύμα της. Υπάρχει η ζωή, ο έρωτας, ο Μιχάλης, ο Στέφανος, υπάρχουν οι άντρες της ζωής της από την μια και το τραύμα της από την άλλη» τόνισε ο σεναριογράφος της δραματικής σειράς του Alpha και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η Αγγελική δεν θα ξαναγυρίσει στον Μιχάλη.

Η Αγγελική θα χωρίσει με τον Μιχάλη

«Ο Μιχάλης δεν είναι γιος της Αθηνάς. Η Αγγελική θα χωρίσει με τον Μιχάλη και δεν θα ξαναγυρίσει σε αυτόν. Χωρίζουν γιατί ο Μιχάλης ερωτεύτηκε τη Μαργαρίτα και όχι την Αγγελική. Ακόμα κι εάν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, πάλι δεν θα ήταν ίδια τα πράγματα. Είχαν πολύ ιδεατή εικόνα για το τη σχέση τους» δήλωσε.

 

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης εξομολογήθηκε ότι η οικογένεια Αργυρού θα μάθει ποια είναι η Αγγελική και τότε όλα θα γίνουν πιο έντονα. Θα υπάρξει συνεχής πίεση, ανατροπές, αποκαλύψεις σε όλες τις δραματουργικές γραμμές της ιστορίας.

«Ως εκ τούτου τινάζονται διαδοχικά όλα στον αέρα και αποκαλύπτονται πολλά. Η κυλιόμενη καταστροφή της οικογένειας έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τη συναισθηματική αντίδραση/αντίκτυπο που θα δημιουργήσουν όλες αυτές οι πληροφορίες στους πρωταγωνιστές και πώς τις θα διαχειριστούν». Ο νέος κύκλος της σειράς «Αγγελική» ξεκίνησε ήδη με καθημερινά επεισόδια, από Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 23:00.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Huawei ανακοίνωσε την Ευφυή Λύση Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στο 26ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενέργειας

Η Huawei παρουσίασε την καινοτόμα Ευφυή Λύση Διανομής (IDS) Ηλεκτρικής Ενέργειας στο 26ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενέργειας στο Ρότερνταμ. Η IDS αναπτύχθηκε σε συνεργασία με...