Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο β κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

Ο δικηγόρος της Ελένης σοκάρεται καθώς μαθαίνει το τι πραγματικά συνέβη τη βραδιά του φόνου του Σέργιου και ανακοινώνει στην Ελένη την πρόθεση του να αποχωρήσει από την υπεράσπισή της.


Ο Προύσαλης ενημερώνει τον Νέστορα για μια δυσάρεστη εξέλιξη στην έρευνά τους για τον Κυπραίο ενώ ο Παναγιώτης πείθει τον Σταμάτη να παίξουν στα ζάρια το καφενείο. Με ποιανού το μέρος θα πάει η θεά τύχη; Την επόμενη μέρα, ένας νέος μάρτυρας έρχεται να καταθέσει στο δικαστήριο και η δίκη παίρνει μια απρόσμενη τροπή.

Ένας καυγάς ανάμεσα στην Πηνελόπη και τον Κλεομένη θα πάρει επικίνδυνες διαστάσεις ενώ η Ασημίνα ανακοινώνει στην Ανέτ μια αναπάντεχη απόφαση για τον γάμο της με τον Νικηφόρο.

Ύστερα από την κατάθεση του Μιλτιάδη, έρχεται η σειρά της Ελένης και ο δικηγόρος του Δούκα φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις των ενόρκων, όταν ο Κυπραίος ζητάει να καταθέσει, ανοίγοντας ξανά τον ασκό του Αιόλου στην πολύκροτη υπόθεση…

Δείτε το video και ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

10 ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

12 ΕΔΩ

13-14 ΕΔΩ

15-16 ΕΔΩ

17-18 ΕΔΩ

19-20 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024 Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, προσφέρει σήμερα σθένος, αποφασιστικότητα,...