Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 561 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 561

Η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο και νιώθει καλύτερα. Η Μελέκ και η υπόλοιπη οικογένεια περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεών της. Η Αρζού πηγαίνει στο παλιό της σπίτι και τσακώνεται με την Ασουμάν. Η Γκόντζα ακούει τον καυγά και θυμάται όλο το παρελθόν της. Η Μπαχριγιέ με τον άντρα, που υποδύεται τον σύζυγό της, πηγαίνουν στο σπίτι και πετάνε έξω όλα τα πράγματα της οικογένειας Εμίρογλου και αλλάζουν την κλειδαριά.

Η Γκόντζα εξακολουθεί να φέρεται σαν να μην θυμάται τίποτα. Η Αρζού προσπαθεί να πάρει την Γκόντζα μαζί της με το ζόρι και όπως παλεύουν, η Αρζού πέφτει και χτυπάει το κεφάλι της στα σκαλιά. Η Μελέκ με τον Γιουσούφ πηγαίνουν στο σπίτι της Μπαχριγιέ αλλά εκείνη δεν τους ανοίγει. Εκείνη τη στιγμή η Ελίφ λιποθυμάει αλλά συνέρχεται γρήγορα. Η Μπαχριγιέ βγαίνει έξω και η Μελέκ την πλησιάζει οργισμένη. Η Μπαχριγιέ προσφέρεται να πάρει την Ελίφ μέσα στο σπίτι αλλά η Μελέκ αρνείται.

Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ και τους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν γιατί έχουν ήδη σπίτι. Δεν καταλαβαίνουν τι εννοεί αλλά ο Γιουσούφ επιμένει. Τελικά τον ακολουθούν. Ο Γιουσούφ τους πηγαίνει στο σπίτι του, που αγόρασε πάλι. Πρόκειται για ένα μεγάλο σπίτι με τρεις ορόφους και κήπο. Αρχικά δεν δέχονται την προσφορά του αλλά ο Γιουσούφ τους πείθει.

 

Κάποιες γυναίκες στη γειτονιά πιστεύουν πως ο Γιουσούφ παντρεύτηκε πάλι. Ο Γιουσούφ μοιράζεται με τη Μελέκ μια δυσάρεστη ανάμνηση από τον πατέρα του. Ο Μουράτ νιώθει ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος του κόσμου ενώ η Αϊλά πλέει σε πελάγη ευτυχίας…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

557 ΕΔΩ

558 ΕΔΩ

559 ΕΔΩ

560 ΕΔΩ

562 ΕΔΩ

563-564-565 ΕΔΩ

566-567-568 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ