Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 560 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 560

Ο Μουράτ δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι παντρεμένος με την Αϊλά. Η Αϊλά είναι από την άλλη πολύ χαρούμενη, σε αντίθεση με τον Μουράτ που νιώθει ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Στον γάμο, ο Ερκούτ θέλει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη και ο Σελίμ δεν τον συμπαθούν εξαιτίας όσων συνέβησαν στο παρελθόν. Ο Ερκούτ κοροϊδεύει τον Σελίμ και οι δύο άντρες έρχονται σε κόντρα. Ο Λατίφ παρεμβαίνει στον καυγά και ο Βεϊσέλ προσπαθεί να τους ηρεμήσει. Η Ελίφ έχει πάλι πυρετό.

Ο Γιουσούφ αποδέχεται την προσφορά του άντρα, που είχε αγοράσει το σπίτι του. Τώρα έχει πάλι πίσω το σπίτι του. Η Μελέκ του τηλεφωνεί και του λέει πως η Ελίφ είναι άρρωστη και όλοι οι άλλοι έχουν πάει στον γάμο του Μουράτ. Ο Γιουσούφ μεταφέρει την Ελίφ στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί τους λένε πως η Ελίφ έχει ζήσει πολύ καιρό σε κρύο περιβάλλον αλλά θα γίνει καλά. Η Αρζού καταλαβαίνει πως η Γκόντζα και η Ασουμάν είναι στο παλιό της σπίτι. Ο Ουμίτ είναι δυστυχισμένος εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς της Αρζού. Της λέει πως τον χρησιμοποιεί μόνο όταν χρειάζεται κάτι και πως δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι ένας γάμος. Η Αρζού του απαντάει πως εκείνος την πίεσε να τον παντρευτεί.

 

Ο Ουμίτ είναι θυμωμένος και φεύγει από το σπίτι. Η Αρζου και η Μπαχριγιέ καταστρώνουν ένα σχέδιο. Βρίσκουν κάποιον να υποδυθεί τον άντρα τη Μπαχριγιέ και να απειλήσει τη Μελέκ. Ο Μουράτ και η Αϊλά πηγαίνουν στο σπίτι του Βεϊσέλ. Θα μείνουν εκεί για ένα διάστημα…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

557 ΕΔΩ

558 ΕΔΩ

559 ΕΔΩ

560 ΕΔΩ

561-562 ΕΔΩ

563-564-565 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 Η Μαρίκα ανησυχεί μήπως η Δεσποινιώ έχει παρεvoχληθεί από τον Κοσμά, αλλά εκείνη το...