Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι Φέρνει στα Αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 15 έως 16/2/2020

Αγαπημένοι μου φίλοι το διήμερο αυτό δεν είναι και από τα πιο ευνοϊκά που έχουμε περάσει, ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω μια δύσκολη θα λέγαμε όψη, γιατί γίνεται σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορούμε να συνεννοηθούμε εύκολα.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 15 ως 16 Φεβρουαρίου 2020

Το θετικό του διημέρου είναι ότι η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη θα κάνει και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα όπου και εγείρει τη φαντασία και το πάθος μας. Νέες σχέσεις μπορεί να μην ευνοεί και πολύ όμως μπορεί να φέρει μία επανασύνδεση ή την επανεξέταση μιας παλιάς σχέσης. Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 15 ως 16 Φεβρουαρίου 2020 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αγαπημένε, ιδιαίτερη προσοχή θέλει αυτό το διήμερο. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη και σε κάνει να νιώθεις μικρό παιδί αλλά και ιδιαίτερα φιλελεύθερα απέναντι στη σχέση σου, από την άλλη όμως ο Άρης περνά στον Αιγόκερω η τάση σου για κυριαρχία στη σχέση σου δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Μην προσπαθήσεις λοιπόν να επιβληθείς στον άνθρωπο που αγαπάς, συγκρατήσου όσο είναι εφικτό, γιατί μία σχέση αποτελείται πάντα από δύο άτομα.

Ενώ για σένα Κριέ μου, που δεν έχεις μία σχέση τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα θα έλεγα μιας και η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη. Το διήμερο αυτό ίσως αν έπρεπε να σου πω κάτι να προσέξεις είναι ότι ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω και ενώ σου έρχονται νέες γνωριμίες έχεις μία τάση να πηγαίνεις κόντρα σε ότι ακούς. Θα σε παρακαλέσω λοιπόν Κριέ μου να μην έχεις αυτή την άκαμπτη συμπεριφορά, μην προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου σε άτομο που γνωρίζεις για πρώτη φορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε, το διήμερο αυτό σε επηρεάζει θετικά η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω. Αυξάνει τη φαντασία και τον ερωτισμό σου και θα αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο αυτό το Σαββατοκύριακο. Επίσης για έναν ανεξήγητο λόγο σου αρέσει να ρισκάρεις το διήμερο αυτό κάτι που παρασύρει και το ταίρι σου και περνάτε απίστευτα ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος και ένταση.

Λατρεμένε μου Ταύρε το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται ο Άρης στον Αιγόκερω να σου χαρίσει θάρρος και ρίσκο για μία νέα ερωτική γνωριμία και όχι μόνο. Σου αρέσει κάποιο άτομο και θέλεις να το πλησιάσεις; Χωρίς δεύτερη σκέψη κάνεις το πρώτο βήμα και απλά σου βγαίνει σε καλό, μία νέα σχέση μπορεί και να ξεκινήσει αυτό το διήμερο. Επίσης να σου πω ότι ο ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση αλλά ότι το πρόσωπο αυτό μπορεί να το γνωρίζεις από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου έχεις μία ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο να περάσεις ένα ανάλαφρο, ήρεμο και γαλήνιο διήμερο με το ταίρι σου μιας και ο κυβερνήτης σου Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Απόλαυσε λοιπόν τις στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάς, τώρα που μπορείς να συνεννοηθείς και τα λόγια σου δεν μπορούν να παρεξηγηθούν ή παρερμηνευθούν. Ενώ δεν αποκλείεται να έχεις σχεδιάσει και μία μίνι απόδραση μιας και είχαμε την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Για σένα Δίδυμε μου το διήμερο αυτό αναμένεται να είναι ελαφρώς ερωτικό και το λέω αυτό γιατί δεν έχει πολύ μεγάλες στιγμές ή πολλές ξαφνικές νέες γνωριμίες αλλά περιβάλλεσαι από άτομα που γνωρίζεις και δεν αποκλείεται να έχεις και μία επανασύνδεση είτε την προκαλέσεις εσύ είτε ένα πρόσωπο σου ζήτα δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη σας. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και από αυτό το διήμερο βλέπεις την επιρροή του μιας και ο Ερμής δεν παύει να είναι κυβερνήτης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου το διήμερο αυτό η Σελήνη κάνει ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα εγείρει τη φαντασία σου και σε ωθεί να περάσεις πολύ ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Προσοχή ο Άρης περνά στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει ότι επιθυμείς να περνά μόνο το δικό σου. Θέλω να σε παρακαλέσω να ακούς τις επιθυμίες του-της συντρόφου σου, χωρίς να πηγαίνεις κόντρα σε ότι σου λέει, ο διάλογος είναι μία καλή λύση για να αποφευχθούν εντάσεις μέσα στο διήμερο αυτό.

Για σένα Καρκίνε μου το διήμερο αυτό έχει δύο αντιφατικές αστρολογικές όψεις, μία θετική και μία αρνητική. Ξεκινώ από τη Σελήνη που κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και είναι μία καλή στιγμή να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Αν επιθυμείς όμως να δημιουργήσεις μία νέα σχέση στη ζωή σου, ο Άρης από τον Αιγόκερω δεν σε βοηθά πολύ, σε κάνει απόλυτο και άκαμπτο, δεν επιτρέπεις στο συνομιλητή σου να ακούσεις όλα εκείνα που θέλει να σου πει.

ΛΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο αυτό αγαπημένε μου Λέοντα αναμένεται πολύ πολύ ευχάριστο και ερωτικό για σένα και το ταίρι σου, η Σελήνη θα βρίσκεται στον παιχνιδιάρη Τοξότη. Μιλάμε λοιπόν για ένα Σαββατοκύριακο που όχι απλά αισθάνεσαι χαρά και αισιοδοξία μα είσαι σε θέση να τη μεταδώσεις στο ταίρι σου. Αν πάλι φέρθηκες έξυπνα και μαζί με του Αγίου Βαλεντίνου σχεδίασες να φύγετε το Σαββατοκύριακο, πολύ καλά έκανες γιατί θα περάσεις υπέροχες στιγμές.

Ενώ για σένα Λέοντα μου το Σαββατοκύριακο αυτό είναι γεμάτο χαρά, αισιοδοξία, παρέες, φιλίες και νέες γνωριμίες. Η ευνοϊκή θέση της Σελήνης στον Τοξότη σου φέρνει απίστευτες στιγμές και μία νέα αρχή στα ερωτικά σου μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Επίσης το Σαββατοκύριακο αυτό έχει πολύ κίνηση, σε καμία περίπτωση δεν θα είσαι στο σπίτι αλλά μέσα από μία έξοδό σου μπορείς να αλλάξεις την ερωτική σου καθημερινότητα και να έχει διάρκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου το Σαββατοκύριακο αυτό σε ευνοεί απίστευτα ο Άρης που εισέρχεται στον Αιγόκερω. Είναι μία αρκετά τυχερή αστρολογική όψη για την αισθηματική σου ζωή, ενεργοποιεί ένα κομμάτι του εαυτού σου πιο θαρραλέο απέναντι στο ταίρι σου, ρισκάρεις στον έρωτα και αυτή τη φορά κερδίζεις πολλά παραπάνω από όταν έμενες σε μια αμυντική θέση. Προτείνεις μια έξοδο ή κάνεις σχέδια για το μέλλον σας με τον άνθρωπό σου και αυτό ξαφνιάζει το σύντροφό σου αλλά τον ευχαριστεί κιόλας.

Για σένα Παρθένε, που δεν έχεις μία σχέση είναι μπροστά σου ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο, ο Άρης στον Αιγόκερω σε οπλίζει με θάρρος και φαντασία στον ερωτικό τομέα και για πρώτη φορά διεκδικείς πρόσωπο που θα σου αρέσει πάρα πολύ, δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Βασική προϋπόθεση είναι να βγεις έξω με την παρέα σου ή να αποδεχθείς κάθε πρόταση για έξοδο από όπου και αν προέρχεται αυτή.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ, το Σαββατοκύριακο αυτό παρά το ότι έχει μία όμορφη όψη αυτή της Σελήνης στον Τοξότη, ωστόσο όμως ξεκινά και η επιρροή του Άρη στον Αιγόκερω μια όψη που δεν σε βοηθά να βλέπεις τα πράγματα διπλωματικά στη σχέση σου. Έχεις την τάση αυτό το Σαββατοκύριακο να μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου να αντιδράς σε ότι κι αν ακούς. Με αποτέλεσμα να σου φέρνει ένταση στο δεσμό σου, βέβαια μπορείς να τα αποφύγεις όλα αυτά, γιατί πιστεύω σε σένα και στη διπλωματία σου.

 

Ενώ για σένα Ζυγέ μου, που δεν έχεις μία σχέση το Σαββατοκύριακο αυτό ο Άρης περνά στον Αιγόκερω. Αμφισβητείς τα πάντα στους γύρω σου, ακόμα και μία νέα γνωριμία να κάνεις έχεις την τάση να πηγαίνεις κόντρα στη συζήτηση που μπορεί να προκύψει, είναι ένα διήμερο που αναιρείς χαρακτήρες πολύ πιο εύκολα και δεν δίνεις ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι ότι νέες γνωριμίες θα κάνεις λόγω της Σελήνης στον Τοξότη, μπορείς να περιορίσεις την αμφισβήτηση σου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι κάτι παραπάνω από υπέροχο, μαγικό και ερωτικό, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σου χαρίζει φαντασία και ο Άρης στον Αιγόκερω ρίσκο και θέληση να ανατρέψεις τα πάντα στη σχέση σου. Έχεις τύχη και εύνοια να παρασύρεις το ταίρι σου, να σπάσεις τα ταμπού και τα πρέπει, είναι από τα καλύτερα διήμερα και γεμάτο δυνατές συγκινήσεις. Ειδικά αν έχετε φύγει διήμερο και έχετε βάλει και την Παρασκευή που ήταν του Αγίου Βαλεντίνου, πραγματικά σας ζηλεύω πολύ.

Για σένα Σκορπιέ μου, που δεν έχεις μία σχέση αυτό το διήμερο δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι εσύ και η μοναξιά σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και το ότι ο Άρης πέρασε στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα εκρηκτικό διήμερο για σένα και την ερωτική σου ζωή. Διαθέτεις τόλμη να προσεγγίσεις όποιο άτομο σου αρέσει ή αν δεν θέλεις να δείξεις τις προθέσεις σου το βλέμμα σου σκότωνε και σκοτώνει ακόμα. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σένα Τοξότη μου το Σαββατοκύριακο αυτό έχει πολύ κίνηση, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, έτσι χαρακτηρίζεται από δράση και αισιοδοξία. Η σχέση σου έχει ουσία και νόημα αυτό το διήμερο, περιλαμβάνει όμορφες στιγμές και έχετε συνέχεια να κάνετε κάτι, οπότε στο σπίτι δεν πρόκειται να πάτε καθόλου. Είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο αν επιχειρήσετε να φύγετε με το ταίρι σου είτε για μία κοντινή απόδραση είτε πιο μακριά.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο, πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσεις δύο πολύ ευχάριστες ημέρες μαζί με φίλους, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα έχεις πολύ ενδιαφέρουσες και χαρούμενες συζητήσεις. Θα μπορούσε να προκύψει και ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή αρκεί να ζυγίζεις ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε ο Άρης περνά στο ζώδιό σου, ένα αστρολογικό γεγονός που σε κάνει πιο ερωτικό πιο κυρίαρχο στη συναισθηματική σου ζωή και πιο αποφασιστικό. Διεκδικείς τα θέλω και τις επιθυμίες σου στη σχέση σου και λειτουργείς πιο παρορμητικά από κάθε άλλη φορά, σε απασχολεί εκτός από την επαγγελματική επιτυχία το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο επιδιώκεις να έχεις και επιτυχία στα αισθηματικά σου και θα την έχεις. Σκοπεύεις να αφεθείς αλλά και να διεκδικήσεις το ταίρι σου και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει.

Για σένα Αιγόκερε μου, που είσαι ακόμα μόνος- μόνη το Σαββατοκύριακο αυτό με τον Άρη στο ζώδιό σου θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα. Καλή η καταξίωση στον επαγγελματικό τομέα αλλά σαν την ερωτική αναγνώριση και αποδοχή δεν μπορεί να συγκριθεί τίποτα μαζί του. Σε μεταμορφώνει ο έρωτας Αιγόκερε μου και αυτό το Σαββατοκύριακο διεκδικείς ένα πρόσωπο με τον πιο ανοιχτό και ξεκάθαρο τρόπο, από κάπου αντλείς θάρρος, από όπου κι αν είναι αυτό μόνο όφελος μπορεί να έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σένα Υδροχόε μου το Σαββατοκύριακο αυτό επιφυλάσσεις αποδράσεις, βόλτες, κοινωνικότητα και αισιόδοξο κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη οπότε σίγουρα δεν μιλάμε για ένα συνηθισμένο και ήρεμο διήμερο περιλαμβάνει χαρά και ευχάριστες στιγμές, στοιχεία που έχετε πολύ ανάγκη να βιώσετε σαν ζευγάρι ειδικά μετά από μία δύσκολη εβδομάδα και δεδομένου ότι ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του, οπότε σε αφήνω να το χαρείς.

Αν για πολλούς και διάφορους λόγους δεν έχεις δημιουργήσει ακόμη μία σχέση Υδροχόε μου, θέλω να δώσεις μεγάλη βάση σε αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη οπότε η κοινωνικότητα και η δημοφιλία σου χτυπά κόκκινο. Βγάζεις προς τα έξω χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα, σημαντικά στοιχεία για να σε ερωτευτεί ένας άνθρωπος. Sos ότι είναι να κάνεις κάνε το τώρα πριν ο Ερμής ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του.

ΙΧΘΥΣ

Άκου Ιχθύ μου πώς έχουν τα πράγματα για σένα αυτό το διήμερο, αρχικά να σου πω ότι η Σελήνη κάνει ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Άρης περνά στον Αιγόκερω. Μιλάμε σίγουρα για ένα πολύ ερωτικό και γεμάτο φαντασία Σαββατοκύριακο, για πρώτη φορά να αναλαμβάνεις δράση, δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του και διεκδικείς την αγάπη και τα συναισθήματα του-της συντρόφου σου. Έχεις πολύ φαντασία και οι περίεργες ερωτικές σκέψεις που περνούν από το μυαλό σου θες να τις υλοποιήσεις.

Αν Αγαπημένε μου Ιχθύ δεν έχεις καταφέρει μέχρι τώρα να κάνεις μία νέα σχέση να σου θυμίσω ότι η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Άρης που περνά στον Αιγόκερω δεν νομίζω να σε αφήσει παραπονεμένο. Είναι ένα Σαββατοκύριακο μου το θάρρος και το θράσος σου σε λογικά πλαίσια δημιουργεί τις συνθήκες να μην μπορεί να σου αντισταθεί ένα πρόσωπο είτε το γνωρίζεις είτε όχι, κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να είστε μαζί πριν ο Ερμής γίνει ανάδρομος στο ζώδιό σου.

Αγγέλικα Γεωργίου

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του – Προετοιμασίες για την κηδεία του”

Σταδιακά επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα. Αυτό οδηγεί τους αξιωματούχους του παλατιού του Μπάκιγχαμ να διατηρούν ένα...