Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η Ασημίνα καταρρέει! Πιάνει στα πράσα τον Νικηφόρο με την Δρόσω

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Η Ασημίνα μαθαίνει για τη φωτιά στο πατρικό της και πάει εκεί να δει αν είναι καλά οι αδελφές της. Παράλληλα, μαθαίνει από την Ελένη ότι η Δρόσω είναι έγκυος.

«Τι πράγμα; Τι λες, μωρέ Ελένη;», όμως εκείνη επιμένει: «Μου το παραδέχτηκε ότι έκανε κάτι με τον τραγουδιστή από το μπουλούκι». Η Ασημίνα δεν μπορεί να το πιστέψει: «Δεν μου είπε τίποτα! Μου ορκίστηκε ότι δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ τους!

Αχ, μωρέ Δρόσω, τι πήγες κι έκανες», μονολογεί. «Πρέπει να βρούμε αυτόν τον Παύλο, να του μιλήσουμε και να αναλάβει τις ευθύνες του! Δεν μπορεί η Δρόσω να σηκώσει μόνη της αυτό το βάρος!

Ετσι και το μάθει το χωριό, θα γίνουμε βούκινο και ποιος μας σώζει μετά από το στόμα τους», λέει η Ασημίνα και η Ελένη συμφωνεί και ξεκινάει για την αναζήτηση του Παύλου. Η Δρόσω είναι ανένδοτη στο να βρουν τον Παύλο, αλλά η Ελένη αποφασίζει να το κάνει κρυφά. Στο μεταξύ, η Ασημίνα ανακοινώνει στη Μυρσίνη πως δεν κατάφερε να πείσει τον Νικηφόρο να μη φύγουν και πως δεν έχει σκοπό να του πάει κόντρα.

Η Μυρσίνη αντιδρά. Αργότερα, η Ασημίνα κάνει μια πρόταση-φωτιά στον Νικηφόρο: «Νικηφόρε, η Δρόσω είναι έγκυος! Σκέφτηκα να την πάρουμε μαζί μας στο Παρίσι, να μη βρίσκεται στο χωριό με όσα θα ακολουθήσουν έτσι και μαθευτεί η εγκυμοσύνη της! Τι λες;» τον ρωτάει και εκείνος δεν κρύβει τη δυσφορία του. «Εχω προσέξει πως τελευταία έχεις μια περίεργη συμπεριφορά απέναντι στη Δρόσω, έχει γίνει κάτι;» τον ρωτάει και εκείνος απαντάει: «Οχι, τι να έχει γίνει; Απλώς θέλω να φύγω μακριά απ’ όλους και να είμαι μόνο με τη γυναίκα μου! Αλλά βλέπω πως μάλλον δεν θέλεις το ίδιο! Ασημίνα, θέλω να είμαστε μόνο οι δυο μας», της λέει και τη φιλάει.

 

Μετά από μερικές μέρες, κι ενώ η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Παύλο και του ζητάει τα ρέστα για την εγκυμοσύνη της Δρόσως, εκείνος αρνείται πως έκανε κάτι μαζί της!

Στο μεταξύ, η αλήθεια βγαίνει στο φως, όταν η Ασημίνα βρίσκεται μπροστά σε μια κρυφή συνάντηση του Νικηφόρου και της Δρόσως, όπου σοκαρισμένη μαθαίνει πως το παιδί της αδελφής της είναι τελικά του άντρα της!

Η Ασημίνα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και τίποτα από εδώ και στο εξής δεν θα είναι το ίδιο για κανέναν!

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ