Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Η Μάγια παίρνει εκδίκηση από την Βασιλική

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Η σειρά του ΑΝΤ1 που σάρωσε στην πρεμιέρα της την τηλεθέαση, αναμένεται ακόμη πιο καθηλωτική δείχνοντας πως πρόκειται για μια προσεγμένη παραγωγή που αξίζει προσοχής.

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η Μάγια παίρνει εκδίκηση από την Βασιλική

Στη συνέχεια της καθηλωτικής ιστορίας του ΑΝΤ1, η Μάγια θα είναι αυτή που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων καθώς ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση από την Βασιλική.

Η Μάγια είναι ένας δυναμικός άνθρωπος. Μια φεμινίστρια, μορφωμένη, όμορφη, ακτιβίστρια, ορφανή από μάνα, η οποία πέθανε στη γέννα.

Μάλιστα, ο στόχος της ζωής της είναι να ηγηθεί του αγώνα για τη γυναικεία χειραφέτηση στη χώρα, βάζοντας την ψυχοκόρη της στις επάλξεις.

Σύντομα όμως, θα επανέλθει στην πραγματικότητα μόλις ανακαλύψει την απιστία του Παύλου καθώς ο γιος της ο Ερμής, της αποκαλύπτει την παράνομη σχέση του με την Βασιλική.



Συγκεκριμένα, ο γιος της, της δείχνει έναν προκλητικό πίνακα που είχε ζωγραφίσει ο πατέρας του για την ημίγυμνη ερωμένη του. Η Μάγια μόλις τον βλέπει γίνεται έξαλλη.

Αισθάνεται προδομένη από τον σύζυγο της και θα εκδικηθεί την ψυχοκόρη της, στέλνοντας την να μένει με τις υπόλοιπες υπηρέτριες!

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ