Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Ανέτ μπροστά σε ακόμα μία θαμμένη αλήθεια…

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως πραγματοποιήθηκε τελικά, παρά τα εμπόδια ο γάμος της Ασημίνας με τον Νικηφόρο, αφού νωρίτερα η κοπέλα ορκίστηκε με τις αδελφές της, πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα.

Εν τω μεταξύ η Ουρανία έχει δει τις συναντήσεις Κυπραίου – Μυρσίνης στο δάσος και κρατά το στόμα της κλειστό μετά από πίεση του Κυριάκου.

Μια ακόμα απρόσμενη εξέλιξη είχαμε όταν έκπληκτη η Ελένη έμαθε ότι δεν έχει κατατεθεί καμια ένσταση από το χωριό τους εναντίον της δημιουργίας βιομηχανικής ζώνης, όταν λίγο νωρίτερα ο Κυπραίος την ενημέρωνε ότι απορρίφθηκε η ένστασή τους και παρίστανε τον θλιμμένο.

Τι θα δούμε σήμερα;

Το χωριό ζει ακόμα στον απόηχο του γάμου των Σεβαστών, ενώ ο Δούκας δείχνει διστακτικός στην πρόταση γάμου του Κλεομένη προς την Πηνελόπη.

Ο Κωνσταντής αρχίζει να πλησιάζει όλο και πιο προκλητικά τη Δρόσω, γεγονός που την τρομάζει.

Όταν αργότερα ο Κωνσταντής μαζί με τον Μελέτη, πέσουν πάνω στον Μιλτιάδη, θα καταβάλουν προσπάθειες για να θολώσουν τα νερά της επίθεσης εναντίον του.

Η Δρόσω επισκέπτεται την Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών, κι εκεί, θα έρθει αντιμέτωπη με την ψυχρότητα της Μυρσίνης, αλλά και με τα κρυφά της αισθήματα για τον Νικηφόρο.



Η Ελένη κι ο Νέστορας πηγαίνουν στη Λάρισα για να μάθουν από τον δικηγόρο την αλήθεια για την ένσταση.

Την ίδια στιγμή, η Ανέτ επισκέπτεται τον συμβολαιογράφο του Δούκα για να ξεσκεπάσει ακόμα μία θαμμένη αλήθεια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Economist βάζει τον Μητσοτάκη στην κούρσα διαδοχής της φον ντερ Λάιεν

Η διάχυτη αμφίσβητηση προς το πρόσωπο της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν «φουντώνει» τις συζητήσεις για εναλλακτικές υποψηφιότητες για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Πώς...