Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 445 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 445

Η Γκόντζα δεν συγκινείται από τις παρακλήσεις του Σερντάρ. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να κοιμηθεί γιατί σκέφτεται τον Σελίμ και πως περνάει στην φυλακή. Η Μελέκ την παρηγορεί. Την επόμενη μέρα βλέπουν τον Σελίμ, ο οποίος είναι απογοητευμένος. Η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ τον στηρίζουν και του δίνουν ελπίδα. Ο Βεϊσέλ προετοιμάζεται για να πάει να πουλήσει στις γυναίκες το εμπόρευμά του. Όταν βάζει άρωμα η Τουλάι ζηλεύει. Ο Βεϊσέλ της προτείνει να έρθει μαζί του αλλά εκείνη αρνείται.

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι της Μουαλά πιστεύοντας πως θα πουλήσει το εμπόρευμά του αλλά εκείνη έχει κάτι άλλο στο μυαλό της. Η Μουαλά τον φλερτάρει αλλά ο Βεϊσέλ καταφέρνει να φύγει. Η Μελέκ μιλάει στο εργαστήριο ραπτικής για τον Γιουσούφ πως την έσωσε από τον άντρα, που της επιτέθηκε. Όταν το μαθαίνει ο Τζεβαχίρ ζηλεύει και θέλει να καταστρέψει τον Γιουσούφ. Η Ελίφ είναι πολύ καλή μαθήτρια και η Μπερίλ ζηλεύει. Όταν η Μπερίλ δεν απαντάει σε μια ερώτηση της δασκάλας, τα παιδιά την κοροϊδεύουν. Η Μπερίλ διαμαρτύρεται πως έχασε τα μολύβια της και κατηγορεί την Ελίφ.



Όταν ψάχνουν την τσάντα της Ελίφ, βρίσκουν πράγματι τα μολύβια της Μπερίλ. Τα παιδιά αποκαλούν την Ελίφ κλέφτρα. Η Ελίφ αναστατώνεται και λέει σε όλους πως δεν το έκανε αυτή αλλά ακόμα και η δασκάλα έχει τις αμφιβολίες της. Η Ελίφ κλαίει απαρηγόρητη και κάθεται μόνη σε ένα παγκάκι έξω από το σχολείο. Η δασκάλα της δεν μπορεί να τη βρει. Κάποιοι από τους συμμαθητές της πιστεύουν στην αθωότητα της Ελίφ. Η Τζεϊντά είναι η μόνη, που ξέρει τι συνέβη. Είδε την Μπερίλ να βάζει τα μολύβια της στην τσάντα της Ελίφ. Η Μπερίλ απειλεί την Τζέιντα να μην πει τίποτα για ό,τι είδε…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

435 ΕΔΩ

436 ΕΔΩ

437 ΕΔΩ

438 ΕΔΩ

439 ΕΔΩ

440 ΕΔΩ

441 ΕΔΩ

442 ΕΔΩ

443 ΕΔΩ

444 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ