Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της Τούρκικης σειράς Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66

Ο Ντεμίρ ελεύθερος πια από το παρελθόν του επιστρέφει στις γυναίκες της ζωής του: την Τζαντάν και την Οϊκιού. Και με την προτροπή όλων, αποφασίζει να βάλει στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα και να κάνει επιτέλους μια επίσημη πρόταση γάμου στην Τζαντάν.

Η Τζαντάν, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας εξαιτίας της επιστροφής του Ντεμίρ και το ότι παραδέχτηκαν τον έρωτά τους, δε δίνει τη σημασία που πρέπει στα λόγια του πληγωμένου Μουράτ. Σύντομα θα καταλάβει με σκληρό τρόπο ότι έκρυβαν μια πολύ σοβαρή απειλή.

Ο έρωτας και η οικογενειακή γαλήνη δεν αρκούν για να νοικιάσουν σπίτι και να αγοράσουν έπιπλα ο Ντεμίρ και η οικογένεια του. Δυστυχώς, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που εργαζόταν ο Ντεμίρ έχει προσλάβει άλλον στη θέση του.

 

Η Οϊκιού, θέλοντας να βοηθήσει οικονομικά τον Ντεμίρ, φέρεται απερίσκεπτα και παρασύρει σε περιπέτειες τον Μερτζάν και την Ιλάιντα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

62 ΕΔΩ

63 ΕΔΩ

64 ΕΔΩ

65 ΕΔΩ

67-68-69 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο Facebook τη σελίδα Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ – Γερονικολού: Ο ρόλος και το spoiler για τη σειρά

Έχει μπει σε μεγάλους μπελάδες ως... νοικιασμένη μητέρα! Όπως λέει όμως σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κατερίνα Γερονικολού, απολαμβάνει και με το παραπάνω το...